• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması ve idrar testi - hamile miyim?

sinemko

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
26
1
16
Ankara
arkadaşlar çok fena yardıma ihtiyacım olan bir dönemdeyim, lütfen benden bilgilerinizi esirgemeyin :)

ben pko'luyum, henüz yumurtlama tedavisine başlanmadı bu ay başlayacaktık. doktorum tatile git progestan kullan gel dedi. ben de neden bilmiyorum içimden bir ses kullanma dedi ve tatilde progestan kullanmadım. şimdi 34. günümde akıntım çok vardı -ki normalde hiç olmaz- akıntıyla beraber bir kan pıhtısı geldi. aha dedim hastalandım. sonra 35. günde aynen tarif ettikleri gibi pembe ama pespembe bir sıvı geldi, bugün ise 36. günüm ve sanki adet kanaması bittiğinde azıcık bir kahverengilik olur ya öyle bir şey vardı sadece. karnımda hafif ağrı var ama ne sinir stres ne sivilce ne göğüslerde aşırı şişkinlik, hiçbir adet belirtisi yok sanki. evde idrar testini daha çok erken çıkmaz boşuna üzülürüm diye yapmadım. ama merak ediyorum bu yerleşme kanaması olduktan sonra evde yapılan testler sonuç veriyor mu? birkaç gün daha mı beklesem yoksa bugün direk gidip kan testi mi yaptırsam? acaba kendimi boş yere mi heyecanlandırıyorum acaba gerçekten hamile miyim?

Back