gec yumurtlama olursa 1 hafta kadar yerlesme kanamasi da 1 hafta ertelense adetine denk gelir.adetle yerlesme kanamasi birbirine benzemez ve karismaz. Biri kan digeri pembe yada kahve bi kac damlalik akinti tarzi bisi ve 1 gun icinde olur ve gecer. Adet kani gibi akiskan deildir.. Eger boyle bisye olduysa gunune takilmayin. Herkes zamanindan once yada sonra yumurtlayabilir ve gec dollenme olusabilir.Kızlar yerleşme kanaması regl gecikmesinde gelir mi ?
Yerleşme kanaması yaşayanlar bilgi verebilirmi nasıl oldu. ?
Geç döllenme yasayanlarda lütfen?
gec yumurtlama olursa 1 hafta kadar yerlesme kanamasi da 1 hafta ertelense adetine denk gelir.adetle yerlesme kanamasi birbirine benzemez ve karismaz. Biri kan digeri pembe yada kahve bi kac damlalik akinti tarzi bisi ve 1 gun icinde olur ve gecer. Adet kani gibi akiskan deildir.. Eger boyle bisye olduysa gunune takilmayin. Herkes zamanindan once yada sonra yumurtlayabilir ve gec dollenme olusabilir.
Test yap2 gün sürdü anlam veremedim hala belirtilerim var fazlasıyla başım dönüyor birşey yiyince miğdem bulaniyo sigara kullanıyorum mesela yarısında atıyorum her içtiğimde sudan bile tad alamıyorum idrarım hala çok koyu ve 54-55 kiloyum karnım çıktı aşırı şiş
Canım Merhaba, Öncelikle 1,5 yıldır çocuk isteyen biri olarak şunu anladım ki biraz kafadan atmak gerekiyormuş. Hep düzenli ilişkiler düzenli ilişkiler hamile kalamadım bu zaman kadar. Takvime göre 24 Aralık ovülasyon günümdü. Ama ben 22 Aralıkta göğüs hassasiyetimden ve kasık ağrımdan şüphelenip ovülasyon yaptım. Bu zamana kadar hiç kopkoyu çizgiler görmemiştim. O gün T çizgisi C den daha koyuydu. Beraberlik o gece oldu, ertesi gün yaptığım ovülasyon testi silikleşmişti. Yani beklediğimden erken yumutladım ve iyiki değerlendirdim. Ama tek sefer. Bat tarihim 8 Oca, 3 Ocakta kanamam oldu hatta dedim 5 gün erken regl oldum, şaşırdım ama umursamadım. O gün kahverengi ve sadece bir günlük pedi dolduracak kadar lekelenmem oldu ve kesildi. 5 Ocakta evde bitane kalan ovülasyon testimi meraktan denemim. Hani ovülasyon testiyle gebelik belli oluyor mu diye. Anınca T çizgisi yine C den önce koyulaştı. Çok şaşırdım. Bata 2 gün kala yumurtlayamam dedim. Dün 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç hamd olsun pozitif. İnşallah Allah tamamını erdirir, pozitifi görmekle iş bitmiyor. Sabırsızlıkla bebeğimi görmeyi bekliyorum. Yani benim yerleşme kanaması regl 5 gün kala oldu.Kızlar yerleşme kanaması regl gecikmesinde gelir mi ?
Yerleşme kanaması yaşayanlar bilgi verebilirmi nasıl oldu. ?
Geç döllenme yasayanlarda lütfen?
Test yap
Canım Merhaba, Öncelikle 1,5 yıldır çocuk isteyen biri olarak şunu anladım ki biraz kafadan atmak gerekiyormuş. Hep düzenli ilişkiler düzenli ilişkiler hamile kalamadım bu zaman kadar. Takvime göre 24 Aralık ovülasyon günümdü. Ama ben 22 Aralıkta göğüs hassasiyetimden ve kasık ağrımdan şüphelenip ovülasyon yaptım. Bu zamana kadar hiç kopkoyu çizgiler görmemiştim. O gün T çizgisi C den daha koyuydu. Beraberlik o gece oldu, ertesi gün yaptığım ovülasyon testi silikleşmişti. Yani beklediğimden erken yumutladım ve iyiki değerlendirdim. Ama tek sefer. Bat tarihim 8 Oca, 3 Ocakta kanamam oldu hatta dedim 5 gün erken regl oldum, şaşırdım ama umursamadım. O gün kahverengi ve sadece bir günlük pedi dolduracak kadar lekelenmem oldu ve kesildi. 5 Ocakta evde bitane kalan ovülasyon testimi meraktan denemim. Hani ovülasyon testiyle gebelik belli oluyor mu diye. Anınca T çizgisi yine C den önce koyulaştı. Çok şaşırdım. Bata 2 gün kala yumurtlayamam dedim. Dün 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç hamd olsun pozitif. İnşallah Allah tamamını erdirir, pozitifi görmekle iş bitmiyor. Sabırsızlıkla bebeğimi görmeyi bekliyorum. Yani benim yerleşme kanaması regl 5 gün kala oldu.
Canım naptın acaba sonuç ne merak ettim
İnsallah yerleşme kanaması dir canimCanım adet oldum ama normalde ilk gün 2-3 ped degistirirdim şuan 1. Dolmadan değiştirdim az az afedersin ama rengi ilk kırmızı geldi sonra kahve rengi sonra kırmızı karışık karışık anlamadım valla ama hala belirtilerim var
İnsallah yerleşme kanaması dir canim
Stres çok etkili bn çok takiorum elde değilİnşallah canım ya çünkü bu ay ovulasyon takibiyle yaptım doktor kontrolünde de bir sıkıntı yok 4 aydir evliyim hiç korunmadim ama olmuyo nedense
merhaba bende duzensiz adet goruyorum 2 3 ay gectigi oluyo genelde ilac kullanmadan olamiyorum. bu ay bir hafta gecti ve biranda geldi sanci vs yokken iki gundur kahverengi seklimde lekelenme var duzene soksun diye aslanpencesi icmistim acaba duzene giriyoda ondan mi.boyle yoksa yerlesme olabilir miii
saracoglundan duydum iyi geliyo diye cok.duzensizim yillardir simdide cocuk isteyince duzene girsin bari dedim hormonlarim bi iyi bi kotu kist olusuyo . iyi bi oy degil miKeşke birşey icmeseydin canimm
Kese kendine yer açıp büyürken böyle şeyler olabiliyormuş.Progestan kullanıyorsunuzdur zaten.Sürekli devam eden canlı kırmızı kanama olmadıkça ve çok şiddetli ağrı olmadıkça sıkıntı yok diye biliyorum...Benım transferden sonrakı 7. Gun kanda pozıtıf cok sukur hamıleyım fakat kahverengı lekelenmelerım var ve bıraz sumuksu bır yapı o sebeple bıraz korkuyorum bu konuda yardımcı olabılecek bırı varmı
Çok teşekkür ederimKese kendine yer açıp büyürken böyle şeyler olabiliyormuş.Progestan kullanıyorsunuzdur zaten.Sürekli devam eden canlı kırmızı kanama olmadıkça ve çok şiddetli ağrı olmadıkça sıkıntı yok diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?