Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanamasi uzun surer mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tbaabay

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
25
4
286
Çanakkale
Selam hanimlar yaklaşık 15 gündür aralıklı ve sadece peçeteye gelen koyu kahve kokusuz kanama var. Doktora gittim tahlillerimi yaptırdım muayenemi oldum bi sorun görülmediğini söyledi doktor arada olabilir diyip bitirdi sadece. Bende pko var ama hiç bu şekilde olmazdım zaten 2 aydi bir olurdum ama yogun bi şekilde gelirdi adetim bunun adet olmadığı belli gebelik testi yapıldı cumartrsi gunu 0.148 yani negatif merak ettiğim bu sekilde uzun yerlesme kanamasi olabilir mi ve yerlesme kanamasi yaşanırken gebelik belli olur mu testte böyle bisey yasayan var midir aranızda

yerlesme kanaması genelde 1 seferlık en fazla 2 3 gun pembe yada kahve bı kac damlalık olabılıyo. gunlerce lekelenme seklınde surmez. yerlesme kanaması dollenmeden sonra1 hafta 10 gun e kadar gelmıs olur. ama ılk gununu yerlesme kanaması sayacagın ıcın sımdıye kadar 5 haftalık olurdun mınımum. bu kadar tahlılın ve usg n cok normalken lekelenme olması ılgınc geldı bana. herkese sureklı doktor degıstır dıyorum agzıma yapıstı gıbı algılanmasın ama cıdden aynı egıtımı alıyolar ama farklı seylerı goruyorlar. :)kıst falan yoksa yada enfeksıyon neden olur bıdaha bı kontrole gıt derım....

Adet tarihiniz geçmiş anladıgım kadarıyla. Kan testide negatif çıkmış. Muhtemelen adetinşz sökülemedi diye düşünüyorum.

Evet yaa bende hesaplıyorum imkansiz bisey zaten de bu şekilde hamile kalmış olmak umut dünyası işte :) zaten öylesine en yakındaki bi doktra gittim bakalim belk8 biter yada tam olurum diye bekliyorum olmazsam gene gideceğim cumartesi günü normal değil çünkü teşekkür ederim bilgi verdiğiniz icin

Adet tarihiniz geçmiş anladıgım kadarıyla. Kan testide negatif çıkmış. Muhtemelen adetinşz sökülemedi diye düşünüyorum.
Evet en son 2 ağustosta adet olmustum gecen sene de 50. Gunde hamile kaldığımı öğrenmiştim ama bebeğimi 7 aylıkken kaybettim maalesef o yüzden belki olabklitmi tekrar diye düşündüm bide pko var oda başlı basinca bi düzensizlik zaten de leke olmadım hayatımda hiç o aklımı karıştırdı biraz

Bende pko luyum gercekten çok zor. İki senedir yıprandım durdum hamile kalamadım. En son geçen ay gonal f ve otrivelle denedik. O tuttu çok şükür. Ama yüreğim agzımda sanki pamuk ipliğine bağlı gibi hissediyordum. Allah isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın

Darısı başıma inşallah ben 5 yillik evliyim bi kere kaldim onda da hiç bisey yapmadan kendiliğinden 4 sene sonunda ama ondan sora 1 senedir hala uğraşıyoruz eşimde de sperm azlığı ve yavaşladı var cifte sorun olunca pek kolay olmayacak sanırım sağlıkla kucağına alırsın insalalh kendini koru cok insan içine çıkma hamileligin boyunca bende tavsiye ben parvovirus diye bisey yüzünden kaybettim bebeğimi Allah kimseye yaşatmasın

Gerçekten zor olmuştur. İnşallah mükâfat ını alırsın

Bir video da izlemistim kadin gebeliginde 7 hafta boyunca sizin gibi olmuş baska bir doktorada gidin isterseniz.

Benim adetime 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım yerleşme kanaması mı bu olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…