Yerlesme kanamasi olmayan var mi?

Besttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
201
51
28
29
Kizlar merhaba yumurtlamadan sonra ki test gunumu sabirsizlikla bekliyorum. Yerlesme kanamasi mutlaka her gebe olanda olur mu? Yoksa hic yerlesme kanamasi lekelenme vs. Olmadan da gebe kalan oldu mu?

son zamanlarda cok kişide oluyor galiba. bende de vardı hatta sonradan da devam etti. ama kanamanın olması ya da olmamasına çok takılma sadece ilk 3 ay hep riskli oldugu için dikkat etmek zorundayız

son zamanlarda cok kişide oluyor galiba. bende de vardı hatta sonradan da devam etti. ama kanamanın olması ya da olmamasına çok takılma sadece ilk 3 ay hep riskli oldugu için dikkat etmek zorundayız
Yumurtlamadan sonra ki 13. Gunum olsa simdiye kadar olurdu sanirim. Kasık agrisi bel agrisi regl agrisi var regl mi yoksa gebelik mi bilemedim bakalim

Yumurtlamadan sonra ki 13. Gunum olsa simdiye kadar olurdu sanirim. Kasık agrisi bel agrisi regl agrisi var regl mi yoksa gebelik mi bilemedim bakalim
olmak zorunda değil zaten merak etme. olunca insan daha cok panikliyor. hamilelik belirtileriyle regl nerdeyse aynı tek çözüm beklemek :)

Bende minikbir leke bile olmadı

Kizlar merhaba yumurtlamadan sonra ki test gunumu sabirsizlikla bekliyorum. Yerlesme kanamasi mutlaka her gebe olanda olur mu? Yoksa hic yerlesme kanamasi lekelenme vs. Olmadan da gebe kalan oldu mu?
Bende olmadı

olmasın bence ben cok paniklemiştim çok kişi var böyle yaşayınca korkuyor insan. olmayanlar da yazmış bayağı zaten :)
Evet sevindim acikcasi bir yandan cok umutluyum bu ay bir yandan da olmayacak herhalde diyorum degisik duygular icerisindeyim

Evet sevindim acikcasi bir yandan cok umutluyum bu ay bir yandan da olmayacak herhalde diyorum degisik duygular icerisindeyim
ben 6 aydır evliyim 5 ay çok kafaya taktım hep bebek hayaliyle duruyordum. bu ay istememiştim covid olmuştum cunkü Rabbim o zaman nasip etti. Biz isteyince değil Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. Heyecan yap tabi ama cok isteyince olmuyo bu işler onu anladım..

Son düzenleme:
Hiç lekelenmem ve kanamam olmadı.. bu kişiden kişiye değişiyor sanırım.

3 yillik evliyim 2 senedir istiyorum pcos var bide daha once tedavide gordum beklesigim sure uzadikca sabirda kisaliyor malesef

3 yillik evliyim 2 senedir istiyorum pcos var bide daha once tedavide gordum beklesigim sure uzadikca sabirda kisaliyor malesef
benim eltim de aynı durumda inşallah rabbim kalbine göre verir. soğan kürü denedin mi hiç kistleri eritmek için yararını gören cok insan var ama hamilelik şüphesi varken önerilmiyor kalmadan önce kistler eritmek için kullanıyorlar

Bende olmadı canım. Bulanti, düşük tansiyon, halsizlik, kasık ağrısı oldu

Katılıyorum bekleyince olmuyor ben hususen n test yapmadim adet günüm 10 gün geçince yaptım hayal kırıklığı olsun istemedim önceden kac kere yapmıştım negatif çıkınca üzülüyor insan. Bir de yoğunluğa gelince unutmuşum. Böylelikle 6. haftada öğrenmiş oldum. Ağrıların bulantılarin ondan olduğunu o zaman anladım.

Keske bende unutabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…