• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olduktan kaç gün sonra idrar testi sonuç verir ?

sunrise10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
143
3
118
Ankara
Arkadaşlar merhaba;

SAT 1 haziran. 8-10 haziran birlikte olduk eşimle. 18-19 haziran pembe akıntım geldi. yani yerleşme kanaması olarak düşündüm. bugün 19 haziran idrar testi yaptım negatif çıktı :S acaba en erken ne zaman belli olur? ben bu ay hiç içmediğim kadar ilaç içtim, birsürü hasta oldum ateşim çıktı :59: o yüzden biraz merak ediyorum. Acaba böyle yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar var mı? Fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.

Ben yerleşme kanaması yaşadım.5 şubatta leke gelmişti.10 şubatta yaptığım test tek çizgiydi.11 şubatta çift çıktı o da çok silik.Üstünden bi 5-6 gün geçmesi gerekiyor.Yerleştikten sonra hcg salgılamaya başlıyor.Ve çok düşük değerlerden artıyor.Allah hayırlısını versin.

Ben yerleşme kanaması yaşadım.5 şubatta leke gelmişti.10 şubatta yaptığım test tek çizgiydi.11 şubatta çift çıktı o da çok silik.Üstünden bi 5-6 gün geçmesi gerekiyor.Yerleştikten sonra hcg salgılamaya başlıyor.Ve çok düşük değerlerden artıyor.Allah hayırlısını versin.

teşekkür ederim bir kaç gün daha beklemeye çalışıcam. sağ kasığımda ağrımaya başladı iyice işkilleniyorum :)

sunrise10 ne oldu durumun ? merak ettim.

Son düzenleme:
benimde ilk defa 6 gün önce yerleşme kanaması gibi birşey oldu.dünde adet günümdü olmadım henüz.

sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktı tabiki...merakla bekliyorum...

biraz daha bekliyeceğim yeni test için ama akıntım çok arttı.böyle olan varmı?

kızlar yerleşme kanaması her hamilelikte olur mu?Olmadığı durumlar da olabilir mi?Ben ilk defa durdun da böyle birşey olduğunu...

pardon ya ilk sayfada bahsetmişsin.stresten ne yazacağımızıda şaşırdık:59:

Benim birkaç sorum var.yanıtlayabilirseniz sevinirim.yerleşme kanaması ne kadar sürer? adet kanamasına benzermi?
Genelde önceki adetten sonra 24-28. günler arası regli oluyorum. 29. - 30. ve 31. günlerde az koyu renk bir kaç damla kadar akıntı oldu. 32. günde regli şeklinde kanama başladı.
Acaba gerçekten regli kanamasımı başladı yoksa bu yerleşme kanaması ya da üstüne görmemi? bunun yanıtını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
benimde ilk defa 6 gün önce yerleşme kanaması gibi birşey oldu.dünde adet günümdü olmadım henüz.

sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktı tabiki...merakla bekliyorum...

Benm de b kaç gundur çooook az bi kanamam var iknci gunu biraz daha fazlaydı ama sonra çok az geldi boyle olmaz normalde ilk iki gun çok gelr ve uzun sürer :SS kafam karışık o yuzden, bulantım çok var gece de kasık ağrım oluo ozellkle yorulnca, ama beklicm bi beş gun daha sonra bi test daha yapcm bakalm bulantı falan psklojk desek adet nie öyle olsn zormuş bu işler kızlar ya Allah hepimize sabır versin inşşşşşş herşey gönlmzce olsunn aminn Allahımmmm

idrar testinde gebelik hemen çıkmaz, adetinizi geçtikten sonra çıkar. ki hemen adet gününüzden sonra olmayabilir bu, bi kaç gün sonrada olabilir. en kesin ve hızlı yöntem kanda gebelik testi. bende de adetimden 1 hafta önce yerleşme kanaması olmuştu, hemen doktora gittim kanda gebelik bakıldı yarım saat içinde de sonucumu aldım. eğer imkanınız varsa beklemeyin test yaptırın. bir de hamilelik belirtileri bilinenin aksine hamileliğinizin 4. yada 5. haftasında başlar ki buda zaten adet tarihinizden öncesine değil sonrasına denk gelir. yani hamile kalmadan önce yaşadığımız hamilelik belirtileri psikolojiktir. aynı süreçlerden geçtim yerleşme kanamasını adet oldum sandım, bu ayda hamile kalamadım diye üzülüp doktora koştum, şimdi dünya tatlısı 10 aylık bi meleğin annesiyim. rabbim isteyen herkese bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inş.

idrar testinde gebelik hemen çıkmaz, adetinizi geçtikten sonra çıkar. ki hemen adet gününüzden sonra olmayabilir bu, bi kaç gün sonrada olabilir. en kesin ve hızlı yöntem kanda gebelik testi. bende de adetimden 1 hafta önce yerleşme kanaması olmuştu, hemen doktora gittim kanda gebelik bakıldı yarım saat içinde de sonucumu aldım. eğer imkanınız varsa beklemeyin test yaptırın. bir de hamilelik belirtileri bilinenin aksine hamileliğinizin 4. yada 5. haftasında başlar ki buda zaten adet tarihinizden öncesine değil sonrasına denk gelir. yani hamile kalmadan önce yaşadığımız hamilelik belirtileri psikolojiktir. aynı süreçlerden geçtim yerleşme kanamasını adet oldum sandım, bu ayda hamile kalamadım diye üzülüp doktora koştum, şimdi dünya tatlısı 10 aylık bi meleğin annesiyim. rabbim isteyen herkese bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inş.

cnm Allah bağışlasın sen tatmışın anneliği darısı benim gibi bütün isteyen anne adaylarına :)) bi sorum olucak yerleşme kanaması nasıl oluyo kaç gün sürüyo ben en son adetimde 3 günde bittim kahverengi lekeydi çoğunlukla yoksa bendemi adet gördüm sandım normalde 5-6 günde biterdi bu sefer ilkgün kırmızı sonra kahverengi lekeler oldu 2-3 gün sürdü bak benimde kafam karıştı.dün hasta olmam gerekirdi şişim ağrım var ama kasıklarıma bişey saplanıyo özellikle sağ tarafıma sen tecrübelisin sence nedir????

meraba arkadaşlar aranıza bende geldim benimde daha hastalanmama 4gün var iki gün önce lavaboya gittip kurulandıgımda peçeteye akıntıyla birlikte çok açık pempemsi bir kan vardı yanlışmı gördüm diyip tekrar kurulandım ve yıne aynı şekılde geldi bende hastalanıyorum sanıp ped taktım ama akşamına birşey yoktu 1gün öncede idrar testi yapmıştım negatif çıkmiştı benim kasıklarım hiç agrımazdı bu ay igne batırıyorlar sanki sizide görünce yazmak istedim bu yerleşme kanaması olabilir mi yada yerleşme kanaması birkaç gün mü oluyor eger ögleyse benim yaşadıgım ne?

Back
X