Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

• Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim canımm

Kızlar ben anlamadim bunu

Eklentiler

• IMG_20171114_142132.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 98
Dün yazmıştım arkadaşlar nerdeyse herkes hamile değilsin falan dedi ama reglin 3 günü yoğun geçti bildiğiniz kandı ama sonra azalmaya başladı bugün adetin 7.günüydü iki tane günlğk ped değişirddim kahverengi olarak geliyor bu adetin son günleri normal ama 3 gündür sanki çok yoğun oluyormuşum gibi ıslaklık hissediyorum test dün negatif çıktı ama içim rahat değil ve 10-15 gündür kasık ağrım var üstüne görmeyle yada enfeksiyonla bi alakası daha önce başına uzun süren karın kasık ağrısı gelen var mı

Yaaa çok sewindim bu süper bi haber yaa rabbim sagliklica kucağına almayı nasip nasıl durumlar anlat kalp atışını faln duydunmu
Çok sağol canım benim.:) Geçen hafta cuma keseyi gördük yarin yine gidecem kalp atisini duymadim. Yarın duyarmiyim bilmiyorum 6+2 olacak yarin. Sende durumlar ne herşey yolunda demi

Çok sağol canım benim.:) Geçen hafta cuma keseyi gördük yarin yine gidecem kalp atisini duymadim. Yarın duyarmiyim bilmiyorum 6+2 olacak yarin. Sende durumlar ne herşey yolunda demi
Çok şükür şuan herşey yolunda Bn 6+3 ken duymuştum kalp atışını insallh sende duyarsin

Geçen gün yazmıştım ama hala emin değilim eşimle kondomla korunuyorduk hiç içe boşalma olmadı 5 aydır bu ay adetim gününde geldi hep 33günde oluyorum son ilişkimden 18 gün sonra gününde regl oldum ilk 2 gün afferdisiniz ama tuvalete gittiğimde her yer kan olacak şekilde regl oldum sonra azalmaya başladı 6.gün test yaptım negatif çıktı bugün 8.gündü kahverengi akıntım var çok az ve 10-15 gündür kasık ağrılarım var adetimin sonuna doğru azaldı ama geçmedi ağrılar sizce üstüne görme olabilir mi yada ağrının sebebi ne olabilir böyle yaşayan yok mu hiç

Çok şükür şuan herşey yolunda Bn 6+3 ken duymuştum kalp atışını insallh sende duyarsin
İnşallah canim yaa :) bide bişey soracam alt tarafta rahimde ağrı oldumu sende oluyomu ilk defa bugün akşam oldu korktum biraz

Merhaba kızlar adetime 6 gün var kanama geldi yerleşme kanamasıyla ilgisi olabilir mi başına gelen var mı

Canım nasılsın aklıma geldin sorayım dedim

Kızlar çamaşırımda kahve rengi böyle benek benek lekeler vardı adetime 1 hafta var yerleşme kanaması olabilir mi biraz bulantım da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…