- 18 Aralık 2014
- 228
- 37
- 48
Çok teşekkür ederim canımmBöyle bi durumda hamile olamazsin. Hem korunuyosunuz hem adet olmuşsun hemde testler negatif eğer hamile olsan anında cift çizgi cikardi son ilişkinin üstünden 23 gün gecmis çünkü. Ben test yaptigimda iliskinin üstünden 17 18 gün geçmişti anında çift çizgi çıkmıştı. Yani hamile değilsin
Yaaa çok sewindim bu süper bi haber yaa rabbim sagliklica kucağına almayı nasip nasıl durumlar anlat kalp atışını faln duydunmuKizzz napiyoonn hamilelik nasil gidiyor :) bu arada bende hamişiiimmmm
Çok sağol canım benim.:) Geçen hafta cuma keseyi gördük yarin yine gidecem kalp atisini duymadim. Yarın duyarmiyim bilmiyorum 6+2 olacak yarin. Sende durumlar ne herşey yolunda demiYaaa çok sewindim bu süper bi haber yaa rabbim sagliklica kucağına almayı nasip nasıl durumlar anlat kalp atışını faln duydunmu
Çok şükür şuan herşey yolunda Bn 6+3 ken duymuştum kalp atışını insallh sende duyarsinÇok sağol canım benim.:) Geçen hafta cuma keseyi gördük yarin yine gidecem kalp atisini duymadim. Yarın duyarmiyim bilmiyorum 6+2 olacak yarin. Sende durumlar ne herşey yolunda demi
İnşallah canim yaa :) bide bişey soracam alt tarafta rahimde ağrı oldumu sende oluyomu ilk defa bugün akşam oldu korktum birazÇok şükür şuan herşey yolunda Bn 6+3 ken duymuştum kalp atışını insallh sende duyarsin
Oluyo fazlasıyla cnm normal onlarİnşallah canim yaa :) bide bişey soracam alt tarafta rahimde ağrı oldumu sende oluyomu ilk defa bugün akşam oldu korktum biraz
Canım nasılsın aklıma geldin sorayım dedimRabbim istedikten sonra neler olmuyo ki.hep dua ettim rabbim giden yabrularimin acisini dindircek bi yavru nasip et kucagimi bos birakma diye nasip olurda saglicakla dogarlarsa insallah kucagima bile sigmayacaklar insallah snnde hayirli haberlirini aliriz bian once
Iyyim tatlim ole kosturuyoruz hastane doktor ole ugrasiyoruz sen nasilsin nasil gidiyoCanım nasılsın aklıma geldin sorayım dedim
Bnde iyiym cinsiyet ler bellimiIyyim tatlim ole kosturuyoruz hastane doktor ole ugrasiyoruz sen nasilsin nasil gidiyo
Allah iylik versin canm.ikizlerim erkek tek olan bi hafta kiz dier hafta erkek oluyo o biraz karisik ama buyuk ihtimalle o da erkk herlde :)Bnde iyiym cinsiyet ler bellimi
Ayy masallh yaa hamilelik nasil gdiyor zormu üçüz annesi olmkAllah iylik versin canm.ikizlerim erkek tek olan bi hafta kiz dier hafta erkek oluyo o biraz karisik ama buyuk ihtimalle o da erkk herlde :)
Agrilarin ve evden cikamamak bi is yapamamk disinda hic bi skntisi yok butun belirtileri daha daha erken yasiyosunAyy masallh yaa hamilelik nasil gdiyor zormu üçüz annesi olmk
Allh yardım etsin Dogrudr canımAgrilarin ve evden cikamamak bi is yapamamk disinda hic bi skntisi yok butun belirtileri daha daha erken yasiyosun
Aminnn cnm insallh sag salim dogsunlarda hersey onlar icin.. sen naslsn nasl gdiyo hmilelikAllh yardım etsin Dogrudr canım
Bnmde güzel gdiyodu ama bugün bulantidan kusmadan duramıyorumAminnn cnm insallh sag salim dogsunlarda hersey onlar icin.. sen naslsn nasl gdiyo hmilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?