- 15 Ekim 2017
- 7
- 1
- 1
- 45
Olabilir canım test yapsana16 ekimde adet oldum normalde 6 gün sürüyor.
Ama bu sefer 3 gün sürdü şimdi ise kahverengi lekelenme oluyor sizce hamilelik olabilir mı?
Kuzum hamileyim şimdi test yaptim pozitif gördüm insallh sende pozitif gorursun
Ay evet bende hamileyim hemde 3 uz saka gibi
Allah razi olsun canm benim rabbim hepimizin yavrusunu sagsalim kucagimiza almaya nasip etsinHayırlı olsun canım. Belirtiler şuan bende de var ama hayırlısı beklemedeyim. Sen lekelenme olduğu gün mü idrar testi yapıp gördün çift çizgiyi ?
Görünce dayanamadım üçüzlerin hayırlı olsun olsun sağlıcakla kucağına al inşallah.
Amin Kuzum inşaaallah sen ne zamandır istiyordunSaol canm allah razi olsun rabbim.sanada tez zamanda benim gibi 3 uz nasip etsin sag salim kucagina al
2 senedir cabaliyoruz iste rabbim nasip ederseAmin Kuzum inşaaallah sen ne zamandır istiyordun
İnşaallah Kuzum inşaallah Rabbim kucağındada görmeyi nasip etsin sana2 senedir cabaliyoruz iste rabbim nasip ederse
Amin canm rabbim isteyen herkese yasatsin sag salim kucagina almayi nasip etsin.guzel olmaz mi inanamiyorum bazen yok ya falan.daha oncede 3 tanede kaybim var.rabbim 3 melegimi aldi 3 melegimi verdi isteİnşaallah Kuzum inşaallah Rabbim kucağındada görmeyi nasip etsin sana
Ne güzeldir 2seneden sonra 3üz çokk mutlu olmuşsunuzdur ben bile nasıl heyecanlandım
benimde 11nde olmam gerekiyordu Ogün çok az kavrengi oldum kesildi akşama 3 4 gün bekledim kan verdim 0.100 çıktıMerhaba bat tarihim 11 Ekim ama dün banyodan çıktığımda pembe bir leke olduğunu gördüm peçeteye sildikce az az geldi adet oldum sandım ped koydum pedede 1 lira bozuk para kadr kahwerengi leke gelmiş ve sonrasında sarıya döndü gece kesildi şuanda hala yok adetime 4 gun kaldı bebek istiyoruz yerlesme kanamasi olabilirmi kızlar yardımınıza ihtiyacım war test yapsam çıkarmı?
Ya bende geciktiğini için gitmiştim.doktoea tarlusal verdi kullandım ilaç biteli 16nci gün ve ilaç bittiğinden beri ped koyuyorum bişey olmuyor çok az dediğin gibi madeni para kadar ama silince kahverengili leke geliyor napiyim şaştım kaldimMerhaba bat tarihim 11 Ekim ama dün banyodan çıktığımda pembe bir leke olduğunu gördüm peçeteye sildikce az az geldi adet oldum sandım ped koydum pedede 1 lira bozuk para kadr kahwerengi leke gelmiş ve sonrasında sarıya döndü gece kesildi şuanda hala yok adetime 4 gun kaldı bebek istiyoruz yerlesme kanamasi olabilirmi kızlar yardımınıza ihtiyacım war test yapsam çıkarmı?
Kizzz napiyoonn hamilelik nasil gidiyor :) bu arada bende hamişiiimmmmTekrar bi kan testi yaptr geç dollenmedr belkide
Böyle bi durumda hamile olamazsin. Hem korunuyosunuz hem adet olmuşsun hemde testler negatif eğer hamile olsan anında cift çizgi cikardi son ilişkinin üstünden 23 gün gecmis çünkü. Ben test yaptigimda iliskinin üstünden 17 18 gün geçmişti anında çift çizgi çıkmıştı. Yani hamile değilsinMerhaba biz eşimle 5 aydır korunuyoruz prezervatifle ve hep dışa boşalma oldu yırtık vs olmadı hiç kontrol ettik 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım hormon düzenlemesi için 3 ay oldu bıraklı 2 aydır adet olmadan önce ki gün karın ağrım oluyor ve bi an 5 saniyeliğine bardaktan su dökülürmüş gibi su geliyor benden pantalonuma kadar geçiyor akıntım vs olmuyor her ay 33 günde regl oluyorum ve bu ay çok fazla karın ağrım oldu gününde regl oldum ilk 2 gün çok yoğun 3.gün normal sonra azaldı 6.gün kahverengi leke geldi ve idrar testi yaptım negatif çıktı en son ilişkimiz 23 gün önceydi ve ben en son ilişkiden sonra 18 gün sonra regl oldum üstüne görme olabilir test negatif çıktığı halde ve şuan bebek düşünmüyoruz asla hamile olabilir miyim yine de ve kondomla dışa boşalma olup testin negatif çıkıp regl olup hamile olma ihtimalim var mıdır hala? Karın ağrılarımın sebebi ne olabilir bağırsak sorunum vardı ama pek üstüne düşmemiştim daha öncede karın ağrılarım oluyordu ama 10 gündür geçmiyor bugün adetimin 6.günü test negatif çok detaylı anlattım ama yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?