Duydum ki biri beni cagrms senin adna cok sevindm canm bendee girmyrdm smdi grdm gordum sok oldum masallah ins aaglikli gebelgn olur bu sefer cnm ins darisi bize ins amin:)Sana bişey diyim mi hiç bir zmn umudunu kaybetme rabbim size en güzelini wereck busra angelede sanada Bn eminim bunlar bizlerin imtihanı bu imtihan sabırlı olup sukretmemiz gerek ki rabbim daha iyisini wersin bi daha ki ay sizin haberinizi duyucm ona göre:)
İnsallh canım çok sağol darısı sizin başınıza :)Duydum ki biri beni cagrms senin adna cok sevindm canm bendee girmyrdm smdi grdm gordum sok oldum masallah ins aaglikli gebelgn olur bu sefer cnm ins darisi bize ins amin:)
Kiizzz napiyon bakalım.. ben yine doktora gittim klomene başladım yarin bitiyo ilacimDuydum ki biri beni cagrms senin adna cok sevindm canm bendee girmyrdm smdi grdm gordum sok oldum masallah ins aaglikli gebelgn olur bu sefer cnm ins darisi bize ins amin:)
gozun aydin canim cok sevindim.gittin mi dr a ne dediKızlar dün kan wermistim az önce sonucu aldım 772 çıkmış birazdnda hastaneye gdecm insallh iyi haberler alırım kizlar
Ayy canim ne güzel artmış bak insallah güzel haberlerle gelirsin :)Kızlar dün kan wermistim az önce sonucu aldım 772 çıkmış birazdnda hastaneye gdecm insallh iyi haberler alırım kizlar
Çok sevindim canim yaa inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin. Bencede devlette yaptır bayaa pahaliymisKesemizi gördük 4+3 günlük muş tsh yüksek dedi onun için gdicm birde coraspin werdi kan pihtilasmasi testi istedi 1000 TL yi gecikme tuttu bnde dewlette yaptırmayı düşünüyorum kizlar
Aynn kuzu şansa da sigorta kapanms onu açtırıp yaptricmÇok sevindim canim yaa inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin. Bencede devlette yaptır bayaa pahaliymis
Banada dua et canım yaa bende hamile kaliyim bu ay hamişlerin duası kabul olurmuş bu arada adım Özge daha önce söyledim mi hatırlamıyorum :)Aynn kuzu şansa da sigorta kapanms onu açtırıp yaptricm
Hdi insallah tez zaman da snnde hayirli haberlerini duyariz burdanBanada dua et canım yaa bende hamile kaliyim bu ay hamişlerin duası kabul olurmuş bu arada adım Özge daha önce söyledim mi hatırlamıyorum :)
Yaaa cok sevindim canm rabbim sagliklica kucaginada almayi nasip etsin insallahKesemizi gördük 4+3 günlük muş tsh yüksek dedi onun için gdicm birde coraspin werdi kan pihtilasmasi testi istedi 1000 TL yi gecikme tuttu bnde dewlette yaptırmayı düşünüyorum kizlar
İnşallah canım çok sağol qHdi insallah tez zaman da snnde hayirli haberlerini duyariz burdan
İnsallhhh sanada kuzummYaaa cok sevindim canm rabbim sagliklica kucaginada almayi nasip etsin insallah
Rabbim sana en güzelini wersinn insallhhh hayırlısıyla yakın zmnda hamile kalırsın kuzummBanada dua et canım yaa bende hamile kaliyim bu ay hamişlerin duası kabul olurmuş bu arada adım Özge daha önce söyledim mi hatırlamıyorum :)
Rabbim sana en güzelini wersinn insallhhh hayırlısıyla yakın zmnda hamile kalırsın kuzummBanada dua et canım yaa bende hamile kaliyim bu ay hamişlerin duası kabul olurmuş bu arada adım Özge daha önce söyledim mi hatırlamıyorum :)
Amin inşallah tatlimmmRabbim sana en güzelini wersinn insallhhh hayırlısıyla yakın zmnda hamile kalırsın kuzumm
Saol canm allah razi olsun rabbim.sanada tez zamanda benim gibi 3 uz nasip etsin sag salim kucagina alKuzummmEsr02 hayırlı olsun çooook sevindim banada dua edin esmerhatun66 maşalllah Allah kucağınıza Almayıda nasip etsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?