Dedigin kanama yerlesme kanamasi olabilir canım rabbim gonlune gore versiiiijn hayirli haberler alman dilegi ileMerhaba bende göğüs hassasiyeti dışında bütün gebelik belirtiler vardı ve 5 gün regl geçikmem oldu sonra ilk günü kusura bakmayın ama 1 ped dolduracak kadar kanamam oldu ama asla normal adet kanaması değildi sulu ve açık renkteydi ve hiç bir regl sancım belirtim yok normalde göğüslerim çok şişerdi şişmedi alt karnım şiş ve sivri 2 gündür çok az gelmeye devam ediyor yerleşme kanaması olabilir mi aynı zamanda kustumayan bulantı bacak ağrım
var ve şişkinlik alt karın ve kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor ara ara
İnşallah öyledir pazartesi doktora gidicem inşallah güzel haberle dönerimDedigin kanama yerlesme kanamasi olabilir canım rabbim gonlune gore versiiiijn hayirli haberler alman dilegi ile
Inşallah canımmmİnşallah öyledir pazartesi doktora gidicem inşallah güzel haberle dönerim
Siz yaşadınız mı acaba kaç gün sürer böyle test yapmalı mıyımDedigin kanama yerlesme kanamasi olabilir canım rabbim gonlune gore versiiiijn hayirli haberler alman dilegi ile
Uzun surmez adet gibi de olmaz rengi ve koyulugu canım bir kac gun az az sure ile devam eder ara kanama gibiiiSiz yaşadınız mı acaba kaç gün sürer böyle test yapmalı mıyım
Evde test yapsam çıkar mı kan testi mi yaptırmalıyımUzun surmez adet gibi de olmaz rengi ve koyulugu canım bir kac gun az az sure ile devam eder ara kanama gibiii
Sen evde test yap en azindan pozitifse bi anı olarak kalırEvde test yapsam çıkar mı kan testi mi yaptırmalıyım
Valla seni de bunalttım ama kusura bakma lütfen ilk gebeliğim olacak eğer varsa ama korkuyorum negatif çıkmasından da ilk kanama geldiği gün 2 kere pıhtı gördüm sonra geçti öok azaldı ve çok açık kırmızı su gibi gelmeye başladıSen evde test yap en azindan pozitifse bi anı olarak kalırkan en iyi sonucu verecktir
O yüzden kafam çok karışık ve korkuyorum negatif görmekten ama karnımda da geçmeyen sivri bir şişkinlik varValla seni de bunalttım ama kusura bakma lütfen ilk gebeliğim olacak eğer varsa ama korkuyorum negatif çıkmasından da ilk kanama geldiği gün 2 kere pıhtı gördüm sonra geçti öok azaldı ve çok açık kırmızı su gibi gelmeye başladı
Kız yok ne bunaltması öyle düşünme içini ferah tut yap testini baktın negatif git birde kan ver be bacım ne olacak sanki kanda asil sonuç zaten. Rabbim hayalini kurdugun tüm guzellikleri yaşamanı nasip etsinValla seni de bunalttım ama kusura bakma lütfen ilk gebeliğim olacak eğer varsa ama korkuyorum negatif çıkmasından da ilk kanama geldiği gün 2 kere pıhtı gördüm sonra geçti öok azaldı ve çok açık kırmızı su gibi gelmeye başladı
Yaa sana da inşallah çok sağol hakkını helal etKız yok ne bunaltması öyle düşünme içini ferah tut yap testini baktın negatif git birde kan ver be bacım ne olacak sanki kanda asil sonuç zaten. Rabbim hayalini kurdugun tüm guzellikleri yaşamanı nasip etsin
Helal olsun canımmmYaa sana da inşallah çok sağol hakkını helal et
Merhabalar. Benimde ara ara karnım belim ağrıyor dün bugün peçeteye sildikce kahverengi bir kanama gibi birseyler oluyor. Ped koydum onda birsey yok . Göğüslerim sızlıyor dokununca vs. Adet olmama 4 gün var sizce yerlesme kanamasi mi? 3 gün önce kan vermiştim negatifdi. Bebis olabilir mi?Helal olsun canımmm
Yeelesme kanaması olabilir canim emin olmak icin adetin gecmesini bekle. Rabbim gonlume gore verisnMerhabalar. Benimde ara ara karnım belim ağrıyor dün bugün peçeteye sildikce kahverengi bir kanama gibi birseyler oluyor. Ped koydum onda birsey yok . Göğüslerim sızlıyor dokununca vs. Adet olmama 4 gün var sizce yerlesme kanamasi mi? 3 gün önce kan vermiştim negatifdi. Bebis olabilir mi?
İdrarda cikar mi acaba erken mi .Amin inşallahYeelesme kanaması olabilir canim emin olmak icin adetin gecmesini bekle. Rabbim gonlume gore verisn
Idrarda da tabiki cokar ama daha erken gebelikler icin en guveniliri bence kan testi sen idrarıda yapiver bacim bisey olmazİdrarda cikar mi acaba erken mi .Amin inşallah
Çok üzüldüm maalesef negatifIdrarda da tabiki cokar ama daha erken gebelikler icin en guveniliri bence kan testi sen idrarıda yapiver bacim bisey olmaz
Adetin gecmesini bekle canım yerlesme kanamasindan hemen sonra cikmasini beklemek net bir cevap olmaz zaten.Çok üzüldüm maalesef negatif
İnşallah bebiştir bence de geçikme olmasını bekl umudunu kaybetmeMerhabalar. Benimde ara ara karnım belim ağrıyor dün bugün peçeteye sildikce kahverengi bir kanama gibi birseyler oluyor. Ped koydum onda birsey yok . Göğüslerim sızlıyor dokununca vs. Adet olmama 4 gün var sizce yerlesme kanamasi mi? 3 gün önce kan vermiştim negatifdi. Bebis olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?