K kluge Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2015 3 2 3 Kasım 2015 Konu Sahibi sarisin11 #21 Ayse Akdere .!.: canım naptın doktora gittin mi? Hamile misin? Genişletmek için tıkla... Yok canım hamile degilmisin herhangi bi sebepten gecikmiş olabilir dedi doktor hakkımızda hayırlısi inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
Ayse Akdere .!.: canım naptın doktora gittin mi? Hamile misin? Genişletmek için tıkla... Yok canım hamile degilmisin herhangi bi sebepten gecikmiş olabilir dedi doktor hakkımızda hayırlısi inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
Ayse Akdere Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2015 39 8 44 3 Kasım 2015 Konu Sahibi sarisin11 #22 kluge .!.: Yok canım hamile degilmisin herhangi bi sebepten gecikmiş olabilir dedi doktor hakkımızda hayırlısi inşallah allah isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Hakkımızda hayırlısı canım hiç üzülme.
kluge .!.: Yok canım hamile degilmisin herhangi bi sebepten gecikmiş olabilir dedi doktor hakkımızda hayırlısi inşallah allah isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Hakkımızda hayırlısı canım hiç üzülme.
S sarisin11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2015 75 20 30 Kasım 2015 Konu Sahibi sarisin11 #23 Ayse Akdere .!.: Umarım.. ben de çok istiyorum. Bu ay femera tablet başlayacağım adetin 3.günü. dualarınızı bekliyorum. :) Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... canım Rabbım gonlune gore versın ınsAllah tablet ne ıcın kullanılıyor ?
Ayse Akdere .!.: Umarım.. ben de çok istiyorum. Bu ay femera tablet başlayacağım adetin 3.günü. dualarınızı bekliyorum. :) Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... canım Rabbım gonlune gore versın ınsAllah tablet ne ıcın kullanılıyor ?