yerlesme kanaması olabilir mi ??

eylulhusran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
79
0
36
İstanbul
kızlar benim adet döngüsünün 11. gününde ve 25.gününde ilişkim oldu yani ikiside yumurtlama zamanına denk gelmedi bugünde adet oldum bir gün önceden ama şu an kanamam az gerçi son iki aydır böyle geliyorr normal gibi karşıladım sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi ve yerlesme kanaması ne zaman olur sizce bana bir yardım ederseniz çok sevinirimm

aslına bakarsan 11 i biraz yakalar gibi. yani 14 unde yumurtladığını varsayalım 11 ınde beraber olsan spermler içerde yaşar durumda olduğundan belkı gebe kalabılırsın. lakın şöyle bır durum var yerlesme kanaması cok cok az mıktarda oluyor. ve kıpkırmızı şekılde değil. en akıllıcası beta hcg testı yaptırman. 2 saat sonra sonucu alırsın. kendı kendını yıyıp bıtırme bence.

benim rengi kırmızı ve 30 günde bi adet oluyorum yanı 16. gün yumurtlama oluyo o yüzden 11i tutmaz diye düşünmüştüm gerçi 2 aydır böyle oluyorum adetimi ama ne bileym kafam karıştı yani.

demesinin çok kolay olduğunu biliyorum ama takmıcaksın. bu işin başka yolu yok. üzerine düştükçe olacağı varsa da olmuyor. ama bence 2 aydır adetın duzenınde değişme varsa bır doktora gorunmelısın. kist olması ya da başka bir durum olması muhtemeldir. aksatma sakın.

gittim canım gecen ay hic bi sorun olmadıgını söyledi .. bu ayda az olması sanırım duzenım degıstıgı ıcındır cunku kasık agrım falan hıc olmadı ve bıldıgım kadarıyla yerlesme kanaması dollenmeden sonrakı 7-10 gün icinde oluyor rengide kırmızı olduguna gore adet yani..zaten doktor bana bir damla bile olsa o ay adet gördün sayılıyor falan dedi

merhaba:) Ben de aslında arkadasım gibi bir konu danışmak istiyorum bana yardımcı olabirlr misiniz? evleneli 1,5 aydır evliyim. Evlendikten 10 gün sonra yani 10 ekimde hastalandım. Fakat bu ay ayın 14 'u olmasına rağmen hastalanmadım. sadece hafif kahverengimsi bir akıntı geliıyor o da çok az bir çekilde. Dün internette yorumları okuduktan sonra yerleşme kanaması olabilir düşüncesiyle test aldm fakat tek çizgi çıktı. ama bugün de çok az bir şekilde kahverengi akntım var. acaba hamilemiyim? ne zman test yapmalıyım. cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim:):)

Bende en son reglimi 10 ekimde olmuştum. Bayramda mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamam üzerine gebelik testi aldım. İlkinde ikinci çizgi çok silikti. Ertesi gün tekrar yaptım testi 2. çizgi gayet netti. Emin olmak için 10 kasımda beta hcg 931 çıktı. Eğer hala gelmediyse kesin sonuç için kanda beta hcg testini bir an evvel kan testini yaptırtmanı öneririm. Hayırlı haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…