Gecikmen varsa kan verFotoğraf İçin Kusura bakmayın birsey sormak istiyorum adetim 2 gün gecikti, 2 gün önce idrarda test yapmıştım negatif çıktı ama ara ara akıntının rengi hafif pembe fotoda çok belli olmuyor adet bitiminde gelen akıntı gibi akıntım geliyor ama adet belirtileri devam ediyor
Pazartesi vereceğim inaşşhGecikmen varsa kan ver
Suan tam olarak pembe bir akıntıya döndü umarım regl değildir bakalım devam etmezse doktora gideceğim teşekkür ederimBu kanama değil ki,
Öylemi teşekkür ederim nöbetçi eczaneden alırım bugün bira koyulaştı akıntı regle dönerse zaten test yapmaya gerek kalmayacak bakalım çok sağolun tekrardanYerleşme kanaması olduğu an hcg idrara geçmiş olur tekrar test yap kan vermeden önce
Koyulaştı ise regl olacaksındır yerleşme kanamsı olurken pembe ya da kahve olur genellikle. koyulaşma olmaz renkte koyulaşma kanamadırÖylemi teşekkür ederim nöbetçi eczaneden alırım bugün bira koyulaştı akıntı regle dönerse zaten test yapmaya gerek kalmayacak bakalım çok sağolun tekrardan
Koyulaştı ise regl olacaksındır yerleşme kanamsı olurken pembe ya da kahve olur genellikle. koyulaşma olmaz renkte koyulaşma kanamadır