Evet normal. Hatta kimisinde ilk aylarda aşırı kanama bile olabiliyor tabi böyle bir durumda mutlaka doktorunuza danışın.Hamileliğin ilk haftalarında kahverengi akıntı olması normal mi
Merhaba sonucunun nedir test yaptınız mıKızlar merhaba, bende pkos var normalde adetim 30-33 günde geliyor. Bu hafta adet olmam gerekiyordu ve olmadım. Normalde reglden önce aşırı sinirli olurdum ama bu sinir hiç yok ve çok duygusalım. Baş dönmesi mide bulantısı var. Regl olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor gün içerisinde ve kahverengi akıntım var 4-5 gündür. Bugün su gibi geldi hatta kahverengi akıntım.Yerleşme kanaması olabilirmi? Test yaptım ama çıkmadı kan vermeyede korkuyorum. Hamileliğin ilk haftalarında kahverengi akıntı olması normal mi acaba veya reglmi olucam. Tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Merhaba malesef adet oldum, beta verdim ama negatif çıktı sanırım kendi kendime gelin güvey oldum. Bu ay 1 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi vurdum umarım tutar bu seferMerhaba sonucunun nedir test yaptınız mı
İnşallah tutar canımMerhaba malesef adet oldum, beta verdim ama negatif çıktı sanırım kendi kendime gelin güvey oldum. Bu ay 1 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi vurdum umarım tutar bu sefer
Su an 8 aylik hamileyim, 2.bebegim ikisi de yerlesme kanamasiyla kendisini gostermisti.Merhaba,
Yerleşme kanaması olabilir tabi ki, eğer öyle ise testlerde hemen çıkmaz ancak bir kaç gün sonra çıkar. Gebelik varsa henusr erken olabilir. Bir kaç gün bekleyip testi tekrar edin yine negatif çıkarsa kan verin. Bazen idrar testlerinde gebelik çıkmıyor.