- 16 Temmuz 2022
- 63
- 6
- 6
- 21
- Konu Sahibi hanim hanim
-
Erken olabilir diye yapmıyorumNeden test yapmiyorsunuz.regliniz de gecmis
Su kaçınca adette düzensizlik yada zararlı olabilirmiş diye duymuştumBanyo yaparke. oturmakla adetin şeklinin değişmesini de ilk kez okuyorum.
Oturunca ne oluyor ki…
Allahım Yarabbim dah neler oluyacağız.Su kaçınca adette düzensizlik yada zararlı olabilirmiş diye duymuştum
Evet su kaçmasıAllahım Yarabbim dah neler oluyacağız.
Su kaçması mı!!!
İyimisiniz Allah aşkına aaaaa, su kaçması ne ya…Evet su kaçması
Yerleşme kanamasına bağlamafım konuyu tekrar r okuyun isterseniz. Adettir de su kaçtığı için mi böyle düzensiz oldu diye sor var. Ayrıca bunu ben söylemiyorum böyle bir söylenti var diye soruyorum bilen arkadaş varsa. Siz biliyorsanız dizgince anlatırsınız bilmiyorsanız geçersiniz. İyi günlerİyimisiniz Allah aşkına aaaaa, su kaçması ne ya…
Döllenme olmadığı icin kanayan bir organa, su kaçtı yerleşme kanaması gibi kanamalara bağlamak.
Google da bak, rahim nerde vajina nerede… Bilgin olur…
Erken olabilir diye yapmıyoru
E reglim gecti demediniz mi niye erken olsun ? Regliniz gectiyse idrarda yada kanda cikarErken olabilir diye yapmıyorum
Evet öyleymiş birazdan kan vermeye gidecem inşaallahE reglim gecti demediniz mi niye erken olsun ? Regliniz gectiyse idrarda yada kanda cikar
Lekelenmeler yengemde de olmustu ve düşük tehlikesi yasadi biran once netlestrip progesteron kullanmaniz gerekiyor..Evet öyleymiş birazdan kan vermeye gidecem inşaallah
Kan verdim sonuç bekliyorumLekelenmeler yengemde de olmustu ve düşük tehlikesi yasadi biran once netlestrip progesteron kullanmaniz gerekiyor..
Bizede bildirKan verdim sonuç bekliyorum
Cikti mi sonucunuzKan verdim sonuç bekliyorum
Negatif çıktı. Rahatsızlsnmıştım acile gittim o ara testte yaptım ama negatif. Kanda enfeksiyon varmış. Herhalde o lekelenmeler de ondan ötürüymüş.Cikti mi sonucunuz
Negatif çıktı. Rahatsızlsnmıştım acile gittim o ara testte yaptım ama negatif. Kanda enfeksiyon varmış. Herhalde o lekelenmeler de ondan ötürüymüş.Bizede bildir
Bence biraz bekle. Kanda enfeksiyonla lekelenmeler ne alak her dr un dedigine inanma canim hele ki kadin dogumcu degilse. Antibiyotik vs verdiyse alma bence bir sure..Negatif çıktı. Rahatsızlsnmıştım acile gittim o ara testte yaptım ama negatif. Kanda enfeksiyon varmış. Herhalde o lekelenmeler de ondan ötürüymüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?