Yerleşme kanaması olabilir mi?

ecemuu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
58
40
merhaba arkadaşlar, bende pcos hastasıyım ve geçen ay hsg filmi çektirdim bi sorun çıkmadı çok şükür tüplerin açık olduğu söylendi, bu ay adetime 2 gün kala pembe renkte önce bi iki damla sonra peçete ile sildikçe gelen ama ara ara devamlı değil lekelenme yaşadım ve bu 3 gün sürdü, adetim 3 gün Geciktikten sonra erken gebelik testi yaptım ama negatifti, bu gün adetimin 5. Günü benim sol kasığımda batma tarzında sancılar var, bazen karnımın alt tarafında. Bu lekelenme tarzı kanamam olduğu günlerde uyandığım zaman bi iki saat bulantı yaşadım. Bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Pcoslu olduğum için adetlerim de 1-2 gün düzensizlikler oluyordu hep ama her ay normal bi şekilde adet görüyordum bu ay böyle bi durum ile karşılaştım beklenen adet tarihi üzerinden 5 gün geçti hala adet olamadım acaba psikolojik olarak kafaya çok taktığım için mi böyle düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim? Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…