Yerleşme kanaması olabilir mi

weapon

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
75
23
18
30
Merhabalar , normalde asla adetim gecikmez , yaz kış bile farketmeden hep zamanında oluyor 2 kez düşük yaptım , 30 haziran gecesi yada en geç 1 temmuzda hastalanmam gerekiyordu hastalanmadm , adet belirtim bile yok bugün çok az sulu kahverengi şekilde bi akıntı gördüm adetin geciktiği gün kaset test yaptım negatifti , adet zamanı geçtikten sonra yerleşme kanaması olur mu ki hastalanmadım , geç döllenme olabilir mi bilen varsa yardımcı olabilir mi

Merhabalar , normalde asla adetim gecikmez , yaz kış bile farketmeden hep zamanında oluyor 2 kez düşük yaptım , 30 haziran gecesi yada en geç 1 temmuzda hastalanmam gerekiyordu hastalanmadm , adet belirtim bile yok bugün çok az sulu kahverengi şekilde bi akıntı gördüm adetin geciktiği gün kaset test yaptım negatifti , adet zamanı geçtikten sonra yerleşme kanaması olur mu ki hastalanmadım , geç döllenme olabilir mi bilen varsa yardımcı olabilir mi
lekelenme eger yerlesme kanamasıysa onda oncekı negatıfler bı ıse yaramaz kı. Lekelenme sonrası yptıgın degerlendırılır kı yerlesmeymıs dıyesın.

nıye terslıyosun. Dedıgımı de anlamamıssın. Testı erken yapmıssın dedım. Sımdı yap.
Normalde adet geciktiği zaman cıkıyor öncekinde cıkmıştı ondan denedim onu ama hastalanmadım da anlam veremedim hamilelik belirtileri gibi hissediyorm ama asıl sormak istediğim adet zamanı geçince yerleşme kanaması olur mu ki gerçi buna kanama da denmez azck bişeydi leke normalde adetten bir kaç gün içinde oluyor olduğu için bnı merak ettim böyle bişey yaşayan var mı diye

Normalde adet geciktiği zaman cıkıyor öncekinde cıkmıştı ondan denedim onu ama hastalanmadım da anlam veremedim hamilelik belirtileri gibi hissediyorm ama asıl sormak istediğim adet zamanı geçince yerleşme kanaması olur mu ki gerçi buna kanama da denmez azck bişeydi leke normalde adetten bir kaç gün içinde oluyor olduğu için bnı merak ettim böyle bişey yaşayan var mı diye
benım 1 kez oldu yerlesme kanaması 1 2 damla kahve bısey ne kan dersın ne leke. o da testte yenı yenı cıkıyordu. Sılık pozıtıflerdı. yerlesme olabılır evet. sadece leke oncesı yaptıgın ıcın negatıf olmustur belkı. Gec dollenme olur dollenmeden 10 14 sonra leke gorebılırsın sonucta aktıf bı kan degıl bı kac gun ıcerde bekleyıp akıyo kı kahvelesıyo. Adete yakın yumurtlamıssındır gecıkmelı sekılde . 4 4luk adet dongun olur o ay gec yumurtlarsın. Mumkun. O yuzden yarın test yapsan yuksek ıhtımal varsa cıkıcaktır. Umut vermeyım de. Mumkun tabıkı

Sağolasın bugün kan vermeye gitmeyi düşünüyorm ama böyle durumlarda beklemek çok zor o yüzden forumlarda bi cevap arıyorum kendime bir şekilde 🙏🏻

Merhaba. Yerleşme kanaması sonrası 2-3 gün bekleyip öyle idrar testi yapmak gerekiyor. Çarşamba ya da perşembe test yaparsanız dilerim pozitif sonucu görürsünüz :)

Merhaba. Yerleşme kanaması sonrası 2-3 gün bekleyip öyle idrar testi yapmak gerekiyor. Çarşamba ya da perşembe test yaparsanız dilerim pozitif sonucu görürsünüz :)
Bugün görmüştüm bugün yapıldı ama negatif , 2 gün sonra doktor randvum var hamile olmasamda neden hastalanmadığım için gideceğim hayırlısı artık :/

Merhaba yerleşme kanamasi esnasinda yapilan idrar testi gecerlimi,,, yaşadigim yerleşme kanamasiysa eger 3 gün sürdü 3.gün idrar testi negatif cikti tekrardan yapmaya korkuyorum pozitife dönme ihtimali var mi sizce ?

Merhaba yerleşme kanamasi esnasinda yapilan idrar testi gecerlimi,,, yaşadigim yerleşme kanamasiysa eger 3 gün sürdü 3.gün idrar testi negatif cikti tekrardan yapmaya korkuyorum pozitife dönme ihtimali var mi sizce ?
Merhaba, eğer kanamanizin yerleşme kanaması olduğuna eminseniz ( normal adet tarihinden birkaç gün önce başladıysa, çok hafif geçirdiyseniz, pembe veya kahverengi ise) bitiminden 2 gün sonra test yaparsanız çıkacaktır. Benim böyle olmuştu. Ama geç döllenme durumu olduysa süre uzayabilir. Inşallah hamilesinizdir ve güzel haberi çok beklemeden alırsınız 😊

Back