• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi?

Mrsfiridin

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
4
1
6
29
Arkadaşlar merhaba. Durumumu kısaca anlatmak istiyorum. Normalde adet düzensizliğim var 2 ay duphaston kullandım ve son adetim kasım30 da bitti. Arada eşimle ilişkiye girdim birkaç gün, bugün adetimin üzerinden 14 gün geçmiş olmasına rağmen hafif lekelenmem oldu. Sabah ne olduğunu anlamadım ilk başta hafif pembemsi bir akıntıydı sonradan kahverengi döndü ama pütürlü değil ve adet gibi gelmiyor peçeteye silince sürüntü halinde. Daha önce bu kanamayı yaşayan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Adet kanamam normalde kırmızı olur bunda kırmızılık yoktu. 1.5 yıldır da çocuk istiyorum ama tedavi vesaire görmüyorum normal olarak denemelerde devam ediyoruz. Acaba heveslenmeli miyim

Arkadaşlar merhaba. Durumumu kısaca anlatmak istiyorum. Normalde adet düzensizliğim var 2 ay duphaston kullandım ve son adetim kasım30 da bitti. Arada eşimle ilişkiye girdim birkaç gün, bugün adetimin üzerinden 14 gün geçmiş olmasına rağmen hafif lekelenmem oldu. Sabah ne olduğunu anlamadım ilk başta hafif pembemsi bir akıntıydı sonradan kahverengi döndü ama pütürlü değil ve adet gibi gelmiyor peçeteye silince sürüntü halinde. Daha önce bu kanamayı yaşayan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Adet kanamam normalde kırmızı olur bunda kırmızılık yoktu. 1.5 yıldır da çocuk istiyorum ama tedavi vesaire görmüyorum normal olarak denemelerde devam ediyoruz. Acaba heveslenmeli miyim
Adetten 14 gun sonra olması yumurtlama kanamasi diye düşündürttü bana

Ya çok bilmiyorum açıkçası normalde sürekli düzensiz adet olduğum için böyle ara kanamam da olmuyordu o yüzden sormak istedim. Daha önce yumurtlama kanaması da olmadım. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Bu dönemlerde gebe kalma olasılığı olmuyor mu bilginiz var mı

Yerleşme kanamasının rengi soluk pembe ya da soluk kahverengi iken regl kanamasıdaha canlı kırmızı bir kan rengindedir. Yerleşme kanaması koyu kıvamlı ve akıntı gibi iken regl kanaması akışkandır. Yerleşme kanaması en az 3 saat en fazla 3 gün sürer iken regl kanaması 10 gün sürebilir.

Back