- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Aynen eşine söyleme yarın test yap idrar eğer çıkarsa çıkmasa bile adet gününde olmazsan ertesi gün test yap söyleme eşine sonucu söyleye ne kadar ben eşimden gizli yapıcam eğer hamileysem süpriz yapıcam onaBende sağ sol yatamıyorum cnm baskı var sanki hem belim hem kasıklarim InşALLAH vardır bisi bizimkide boşuna hevesleniyo zoruna gidiyo insanın
Sen InşALLAH hamissindir canım güzel haberlerini bekliyorumAynen eşine söyleme yarın test yap idrar eğer çıkarsa çıkmasa bile adet gününde olmazsan ertesi gün test yap söyleme eşine sonucu söyleye ne kadar ben eşimden gizli yapıcam eğer hamileysem süpriz yapıcam ona
İnşallah canım inşallah bebişlerimiz olurSen InşALLAH hamissindir canım güzel haberlerini bekliyorumdediğim gıbı akintim var şuan adet mi yerlesme kanaması mi bilmiyorum
Yaptım test ama çok çok silik belli bile olmuyor adetim geçsin bir daha yapıcam bakalım var sanırım canım bebiş bendeİnşallah canım inşallah bebişlerimiz olur
Ayy Nasil sevindim daha yeni yerleşiyor sanırım yavrunYaptım test ama çok çok silik belli bile olmuyor adetim geçsin bir daha yapıcam bakalım var sanırım canım bebiş bende
İnşallah canım ya geçen ay iki test yaptım ikiside silik çıktı ama o gün lekelenme oldum kanda çıkmadı kimyasaldı kesin bu tutar inşallah valla şimdi dışarıdan geliyom sol sağımda batma var yemek yemedim bu saat oldu halsizlik çöktü ondan ama yiyemiyorum içim almıyorAyy Nasil sevindim daha yeni yerleşiyor sanırım yavrunInşALLAH daha belirgin çıkar
Yemeğini ye cnm kendini halsiz bırakma hayırlısı olsun bakalim bende bugün test alim mi diye düşünüyorumİnşallah canım ya geçen ay iki test yaptım ikiside silik çıktı ama o gün lekelenme oldum kanda çıkmadı kimyasaldı kesin bu tutar inşallah valla şimdi dışarıdan geliyom sol sağımda batma var yemek yemedim bu saat oldu halsizlik çöktü ondan ama yiyemiyorum içim almıyor
Kiz benim akintim durmuş ha dün aksam ole akmış biraz ben dedim adetimdir ama şimdi yokİnşallah canım ya geçen ay iki test yaptım ikiside silik çıktı ama o gün lekelenme oldum kanda çıkmadı kimyasaldı kesin bu tutar inşallah valla şimdi dışarıdan geliyom sol sağımda batma var yemek yemedim bu saat oldu halsizlik çöktü ondan ama yiyemiyorum içim almıyor
Ya çok sevindim demekki yerleşme kan ver direk çıkar testeKiz benim akintim durmuş ha dün aksam ole akmış biraz ben dedim adetimdir ama şimdi yok
Al al yap testi hatta kan vetYemeğini ye cnm kendini halsiz bırakma hayırlısı olsun bakalim bende bugün test alim mi diye düşünüyorum
Test alicam simdi canim ay nasil heycanlandim umudumu kaybetmistim adet oluyorum diye ama sabah pedim kupkuruyduYa çok sevindim demekki yerleşme kan ver direk çıkar teste
İnşallah güzel haberler alırsın Buraya da yazTest alicam simdi canim ay nasil heycanlandim umudumu kaybetmistim adet oluyorum diye ama sabah pedim kupkuruydu
Malesef canım yine negatif cıktı ewe geldim iki damla vardi yine ama testi yaptim negatifİnşallah güzel haberler alırsın Buraya da yaz
Kan ver canım sen direkMalesef canım yine negatif cıktı ewe geldim iki damla vardi yine ama testi yaptim negatif
Nasıl anlıyorsunuz acaba açıklarmısınız yerleşme kanamasını benimde normal adet uzunluğu garanti 5 gün falan oluyordu 1 gün aşırı kanamam oldu ertesi gün azaldı ve 3. Günüm hiç yok böyle hiç olmamıştı budamı yerleşme kanaması acaba çok merak ediyorum ama bilmiyorumVar canım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?