• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi

Bende sağ sol yatamıyorum cnm baskı var sanki hem belim hem kasıklarim InşALLAH vardır bisi bizimkide boşuna hevesleniyo zoruna gidiyo insanın
Aynen eşine söyleme yarın test yap idrar eğer çıkarsa çıkmasa bile adet gününde olmazsan ertesi gün test yap söyleme eşine sonucu söyleye ne kadar ben eşimden gizli yapıcam eğer hamileysem süpriz yapıcam ona

Aynen eşine söyleme yarın test yap idrar eğer çıkarsa çıkmasa bile adet gününde olmazsan ertesi gün test yap söyleme eşine sonucu söyleye ne kadar ben eşimden gizli yapıcam eğer hamileysem süpriz yapıcam ona
Sen InşALLAH hamissindir canım güzel haberlerini bekliyorum 🌹dediğim gıbı akintim var şuan adet mi yerlesme kanaması mi bilmiyorum

Yaptım test ama çok çok silik belli bile olmuyor adetim geçsin bir daha yapıcam bakalım var sanırım canım bebiş bende 🤗
Ayy Nasil sevindim daha yeni yerleşiyor sanırım yavrun 😊😊InşALLAH daha belirgin çıkar

Ayy Nasil sevindim daha yeni yerleşiyor sanırım yavrun 😊😊InşALLAH daha belirgin çıkar
İnşallah canım ya geçen ay iki test yaptım ikiside silik çıktı ama o gün lekelenme oldum kanda çıkmadı kimyasaldı kesin bu tutar inşallah valla şimdi dışarıdan geliyom sol sağımda batma var yemek yemedim bu saat oldu halsizlik çöktü ondan ama yiyemiyorum içim almıyor

İnşallah canım ya geçen ay iki test yaptım ikiside silik çıktı ama o gün lekelenme oldum kanda çıkmadı kimyasaldı kesin bu tutar inşallah valla şimdi dışarıdan geliyom sol sağımda batma var yemek yemedim bu saat oldu halsizlik çöktü ondan ama yiyemiyorum içim almıyor
Yemeğini ye cnm kendini halsiz bırakma hayırlısı olsun bakalim bende bugün test alim mi diye düşünüyorum 🙄

Kiz benim akintim durmuş ha dün aksam ole akmış biraz ben dedim adetimdir ama şimdi yok

Nasıl anlıyorsunuz acaba açıklarmısınız yerleşme kanamasını benimde normal adet uzunluğu garanti 5 gün falan oluyordu 1 gün aşırı kanamam oldu ertesi gün azaldı ve 3. Günüm hiç yok böyle hiç olmamıştı budamı yerleşme kanaması acaba çok merak ediyorum ama bilmiyorum

İyi günler arkadaşlar... Adetimden 2 gün önce lekelenme oldu kahverengi ve pembe şeklinde peçeteye geldi bikaç damla şeklinde 2 gün sürdü ve bugunde adet oldum neden oldu acaba böyle bişey yaşayan varmı?

Yerleşme kanamasının rengi soluk pembe ya da soluk kahverengi iken regl kanaması daha canlı kırmızı bir kan rengindedir. Yerleşme kanaması en az 3 saat en fazla 3 gün sürebilir deniyor.

Back