Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım varAdetime daha 3 gün var bugünde pembemsi kanamam oldu ve kasıklarimda kramplar var yerleşme kanaması olabilir mi böyle birşey yaşayıp pozitif sonuç alan var mı kızlar
Kizzz hayırdır test mi yaptinVar canım var
Yarın yapıcam ama 3 4 gündür gebelik belirtim var ismine bakmadan yazmışım xklxkdkd senle daha önce konuştuk dimi bizKizzz hayırdır test mi yaptin![]()
Evet cnm başka bi konudaYarın yapıcam ama 3 4 gündür gebelik belirtim var ismine bakmadan yazmışım xklxkdkd senle daha önce konuştuk dimi biz![]()
1 gün var adetime ovilasyondan hesapladım bu ay folidoce kullandım ovilasyonda adette tam gün tutması lazım 29 kasım adet günüm ama hiç bir adet belirtim yok hatta kasıklarımda uyuşma batma var gün içinde baş dönmesi ağır kaldırınca belde kasıkta ağrı gaz sorunum var uyku düzensizliği bakalım bu sefer tuttu sanırım doktora gittim ayın 18de bu ayın 16sında kasıklarıma adet sancısı gibi sancı girmişti doktor bana yumurtalıkların olağan dışı çok ve çatlamış hepsi dedi 2 ay içinde hamile kalabilirsin dedi hatta beta hcg istedi ilk defa 0.78 çıktı dedim kesin yumurtalardan öyle ama bekliyom işte tuttu sanırım bu defa inşallah da tutmuşturEvet cnm başka bi konudagecikti mi adetin
Ay canım kendime olmuş gibi cok sewindim senin adına InşALLAH olmuştur1 gün var adetime ovilasyondan hesapladım bu ay folidoce kullandım ovilasyonda adette tam gün tutması lazım 29 kasım adet günüm ama hiç bir adet belirtim yok hatta kasıklarımda uyuşma batma var gün içinde baş dönmesi ağır kaldırınca belde kasıkta ağrı gaz sorunum var uyku düzensizliği bakalım bu sefer tuttu sanırım doktora gittim ayın 18de bu ayın 16sında kasıklarıma adet sancısı gibi sancı girmişti doktor bana yumurtalıkların olağan dışı çok ve çatlamış hepsi dedi 2 ay içinde hamile kalabilirsin dedi hatta beta hcg istedi ilk defa 0.78 çıktı dedim kesin yumurtalardan öyle ama bekliyom işte tuttu sanırım bu defa inşallah da tutmuştur![]()
Hatta inanır mısın şuan bile kasığımda kramplar var benim kanamam olmadı henüz genelde 5 haftada olurmuş ama adet öncesi gelenlerde varmış öyle duydum ama ben anneme çektim sanırım annem sarı akıntın varsa hamilesindir der bana onda öyle olmuş 3 kardeşiz hepimizde aynısını yaşamışEvet cnm başka bi konudagecikti mi adetin
Oyy InşALLAH öledir kız bu ovulasyon testi nasil yaptırıyoruz doktor mu karar veriyor tam bilmiyorum bu konuyu yeni sayılırımHatta inanır mısın şuan bile kasığımda kramplar var benim kanamam olmadı henüz genelde 5 haftada olurmuş ama adet öncesi gelenlerde varmış öyle duydum ama ben anneme çektim sanırım annem sarı akıntın varsa hamilesindir der bana onda öyle olmuş 3 kardeşiz hepimizde aynısını yaşamış
İnşallah canım inşallah 8 aydır gözüm yollarda hasret kaldım o minnak yavruya Rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallahAy canım kendime olmuş gibi cok sewindim senin adına InşALLAH olmuştur![]()
Aminn canım aminİnşallah canım inşallah 8 aydır gözüm yollarda hasret kaldım o minnak yavruya Rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Benim ovilasyon günüm adetin ilk günü dahil sayıyorum 19uncu günmüş sen doktora git adet bittikten 14 gün sonra ağrım oldu de benim gerçekten olmuştu ama yalandan bir şey çıkmaz uşaklarımız olsun diye uğraşıyoz ağrım oldu de ulturasonla baktır benim alttan muayeneyle baktı söylediOyy InşALLAH öledir kız bu ovulasyon testi nasil yaptırıyoruz doktor mu karar veriyor tam bilmiyorum bu konuyu yeni sayılırım![]()
SanırımBenim ovilasyon günüm adetin ilk günü dahil sayıyorum 19uncu günmüş sen doktora git adet bittikten 14 gün sonra ağrım oldu de benim gerçekten olmuştu ama yalandan bir şey çıkmaz uşaklarımız olsun diye uğraşıyoz ağrım oldu de ulturasonla baktır benim alttan muayeneyle baktı söyledi
Sanırım bu ovulasyon testini dr lar sadece türkiye de yapıyorlar ben almanyadayim canım duymadım hiç yapanı ama olur da Adet olursam dr gidicem ağrım vardi dicem ki zaten 1 buçuk haftadır kıvranıyorum o artik gördüğünü der ozaman sorarım nasil kolaylastirabilirim diyeBenim ovilasyon günüm adetin ilk günü dahil sayıyorum 19uncu günmüş sen doktora git adet bittikten 14 gün sonra ağrım oldu de benim gerçekten olmuştu ama yalandan bir şey çıkmaz uşaklarımız olsun diye uğraşıyoz ağrım oldu de ulturasonla baktır benim alttan muayeneyle baktı söyledi
Tam olarak nerede ağrı göbek altı mı?Sanırım
Sanırım bu ovulasyon testini dr lar sadece türkiye de yapıyorlar ben almanyadayim canım duymadım hiç yapanı ama olur da Adet olursam dr gidicem ağrım vardi dicem ki zaten 1 buçuk haftadır kıvranıyorum o artik gördüğünü der ozaman sorarım nasil kolaylastirabilirim diye
Test yapmıyorlar kız yapsalar keşke ben acile gidecek kadar kötü bir ağrım oldu kasıkta gitmedim o akşam acile randevu aldım direk kadın doğuma gittim alttan muayene yapalım dedi baktı yumurtalıkların çok dedi çatlamış dedi 2 tanede küçük kist var dedi sekreterine döndü gebelik şüphesi var beta iste dedi valla hepsi buSanırım
Sanırım bu ovulasyon testini dr lar sadece türkiye de yapıyorlar ben almanyadayim canım duymadım hiç yapanı ama olur da Adet olursam dr gidicem ağrım vardi dicem ki zaten 1 buçuk haftadır kıvranıyorum o artik gördüğünü der ozaman sorarım nasil kolaylastirabilirim diye
Canim farklı ağrıyor hep yumurtalık iki tarafida agri yapiyo bazen kasıklarim öyle göbeğimin yani vajinanın tam üstü afedersin rahim ağzında iki gündür basınç var sanki biri bastırıyo içinden ağrı yapiyo gibiTam olarak nerede ağrı göbek altı mı?
Valla bende kistten şüpheleniyorum gebelik değilse bu kistler gebeliği önlemez diye biliyorum ama dış veya kimyasal gebelik olma riskleri varTest yapmıyorlar kız yapsalar keşke ben acile gidecek kadar kötü bir ağrım oldu kasıkta gitmedim o akşam acile randevu aldım direk kadın doğuma gittim alttan muayene yapalım dedi baktı yumurtalıkların çok dedi çatlamış dedi 2 tanede küçük kist var dedi sekreterine döndü gebelik şüphesi var beta iste dedi valla hepsi bu
Belki hamilesindir kız o bende var şuan ağrım öyle oluyor benim arada hatta düz yatıyorum sağ sola yatınca rahatsız oluyomCanim farklı ağrıyor hep yumurtalık iki tarafida agri yapiyo bazen kasıklarim öyle göbeğimin yani vajinanın tam üstü afedersin rahim ağzında iki gündür basınç var sanki biri bastırıyo içinden ağrı yapiyo gibi
Valla iyi huyluysa rahim adetle dışarı atarmış kötü huyluysa alıyorlarmış ameliyatlaValla bende kistten şüpheleniyorum gebelik değilse bu kistler gebeliği önlemez diye biliyorum ama dış veya kimyasal gebelik olma riskleri var
Bende sağ sol yatamıyorum cnm baskı var sanki hem belim hem kasıklarim InşALLAH vardır bisi bizimkide boşuna hevesleniyo zoruna gidiyo insanınBelki hamilesindir kız o bende var şuan ağrım öyle oluyor benim arada hatta düz yatıyorum sağ sola yatınca rahatsız oluyom