• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi olabilir mi?

yesilgul5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
2
0
86
34
Hollanda
Merhaba kızalar bir kaç gündür sıkıntım var anlam veremediğim 2 nisan son adet tarihim ben bu yaşına kadar hiç adet gecikmesi yaşamamışımdır herzaman en az 3,4 gün yada 1 hafta erken olmaya başlar,7,8 aydır da bebek istiyoruz yani korunmuyoruz ama bu ay adetim olmadi ta ki 2 mayıs a kadar O gün çok az bir pembemsi kanama oldu ben adet olduğunu düşündüm ped filan koydum ama birdaha olmadi baktım olmayınca ertesi gün test yaptım ama ikinci çizgi silik cıktı bir sonraki gün yine test te yine silik cıktı tabiki bekledikçe çizgiler daha da koyulasdi bugun ayın 6 si yine ara kanamalar var bazen kahve bazen kırmızı renginde pedde yada çamaşırımda degil, akışkan degil ,sadece peceteyle sildiğimde görüyorum ayrica basimda bir dengesizlik ve bulantida hissediyirum ama umitlenmemek adina herhalde psikolojik diye dusundum adet mi ,yerlesme mi ,yoksa başka ir kanamalı bilemedim basindan benzer bir olay gecen yada bir bilgisi olan var mi ?

Testinde ikinci çizgi silikte olsa çıkmış yaa :KK9: fotoğraflarını at istersen giderek koyulaştı diyorsun bence hamilesin gidip kan testi yaptır kesinleştir

Ama bir kac saat sonra koyulasmis onunda bir doğruluğu olmaz diyorlar
Tamamm ama sonuç olarak ilkinde silik çizgi çıkmış o da hamile olabilirsin demek hem de iki testte de bence bir doktora git kesinleştir canım

Back