Yerleşme kanamasi olabilir mi?

mirandaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
107
59
18
Arkadaşlar merhaba. Adetime 3- 4gun var ama iki gündür kahverengi renkte lekelenmem oluyor. Akşam saatlerinde başlıyor sabah bişey yok. Normalde adetim baya bi gecikir 40 günde bir adet oluyordum hatta bu sefer adet gunumden bile önce lekelenme olunca yerlesme kanaması olabilir mi diye düşündüm. Gecen ayin 12 sinde adet olmuştum.Ayrıca adet olack gibi ağrım var kasıklarımda karnimda. Daha önce yerleşme kanaması yasayanlar biraz bilgi verebilir mi ağrı oluyormuydu kaç gün sürüyordu

Adetin geç geldiğine göre pkosun büyük ihtimalle. Bence yerleşme kanaması değilde adetin sökülmekte güçlük çekiyordur. Aslan pençesi çayı içmeni öneririm rahat gelir adetin. Ama önce idrar testi yapabilirsin emin olmak için.

Pko sonradan oluşabilir mi .yaklaşık yedi sekiz aydır 40 günde bir adet olma durumumu yasıyorum. Bundan dolayı doktora gittim bir problem olmadığını söyledi. Geçen ay soğan kürü yaptim 29. günde adet oldum.

Pko doğuştan gelen bir hastalıktır fakat etki göstermez bazı hastalarda belki size sonradan etki göstermiştir. Soğan kürüyle adetiniz düzene giriyorsa bence pkosunuzdur devam edin derim, aslan pençesi çayıda çok faydalı onuda içmenizi öneririm.

Bence adet gununuz gelmemiş bekleyin derim.. doktor bir baksin pcos mu degilmi doktor soyler... Adet gelmemiş geçmemiş kafaniza göre içmeyin şimdi bekleme zamanı adet geçince de doktora gidersiniz .

Teşekkürker.

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım benimde sizlere bilgisi olanlara sorum var. Yumurtlama döneminde ilişkiye girdim eşimle çocuk istiyoruz adet gunume 1 hafta kala kahverengi leke geldi ve bugün 4 . Gün hala kahverengi leke oluyor adetime 2 gün var test yaptım negatif çıktı acaba yerleşme kanamasını değilmi yardımcı olur musunuz çok umitlenmistim negatif çıkınca moral bozuluyor

Yerleşme kanaması olsaydı testte silikte olsa çizgi çıkardı bi kaç gün sonra tekrar testi tekrarlayın stresten de adetiniz sökülmüyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…