• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamın aleyküm kızlar. Benim bat 7nisandi 5 gün gecikti. Adetim her zaman yoğun geçiren biri oldum bu aradaDaha sonra kahve rengi leke geldi. Dedim tamam
olmadı adet oluyorum. Wc ye gittigim de pedime bile geçmediğini farkettim zor sökülüyorum sandım ama 3gundur lekelenme şeklinde devam etti. Yerleşme kanaması Die lekelenme nin ikinci günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Lekelenmem dün öğlen bitti şu an hiç bir şey gelmiyor. Lekeler hep kahverengi tarzindaydi Sizce yerleşme kanaması mıdır acaba hamilemiyim.

Selamın aleyküm kızlar. Benim bat 7nisandi 5 gün gecikti. Adetim her zaman yoğun geçiren biri oldum bu aradaDaha sonra kahve rengi leke geldi. Dedim tamam
olmadı adet oluyorum. Wc ye gittigim de pedime bile geçmediğini farkettim zor sökülüyorum sandım ama 3gundur lekelenme şeklinde devam etti. Yerleşme kanaması Die lekelenme nin ikinci günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Lekelenmem dün öğlen bitti şu an hiç bir şey gelmiyor. Lekeler hep kahverengi tarzindaydi Sizce yerleşme kanaması mıdır acaba hamilemiyim.
Canım ne oldu ? Hamilelik mi regl başlangıcı miymiş o lekeler ?
Benim de eşimle iliskiden 8 gün sonra ki adet tarihimin ilk gününden sayinca 17. Günde iç camasirimda sadece bir damla kan vardi
Hiç olmamıştı daha önce böyle birşey
Acaba yerlesme kanamasi mi diye merak ediyorum

Canım ne oldu ? Hamilelik mi regl başlangıcı miymiş o lekeler ?
Benim de eşimle iliskiden 8 gün sonra ki adet tarihimin ilk gününden sayinca 17. Günde iç camasirimda sadece bir damla kan vardi
Hiç olmamıştı daha önce böyle birşey
Acaba yerlesme kanamasi mi diye merak ediyorum
Hamile degilim durduk yere lekelenme olmasının sebebi bilinmiyor. 25 gün gecikmeden sonra hasta oldum

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Hamişli günleriniz olsun inşallah.
Birşey soracağım benim adet günüm yarın ama dün kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince 2 kez geldi ama iç çamaşırıma felan birşey gelmiyor yok yani neyse bugün hiç leke felan Yok yarın adet günüm sizce üstüne görme yaşıyor olabilirmiyim ?

Back