- 20 Ocak 2018
- 89
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi Asli Yener94
-
Ama ovulasyon tarihim gecti diye biliyorum o gun. Cevapladigin icin tesekkur ederim cnmAdet bitiminden 10 gun sonra ovulasyon tarihine denk geliyor ortalama.
Buda ovulsayon yani yumurtlama kanamasi olabilir.
Sagolun cevapladiginiz icinRegl'iniz kısa sürüyorsa ovulasyon tarihini geçmiş oluyor. Ama yinede yerleşme kanaması için erken bir süre.
Sen umudunu yitirme canım herşey olabilir herkesin yapısı farklı :)ama genelde en umulmadık zamanda oluyoSagolun cevapladiginiz icin
Tesekkurler canim:) bu ay umitlenmicem, kafama takmicam demistim kendime kanı görünce ister istemez ümitlendimSen umudunu yitirme canım herşey olabilir herkesin yapısı farklı :)ama genelde en umulmadık zamanda oluyo
Bende aynıyım 2 gün adet olmadım hala :)Tesekkurler canim:) bu ay umitlenmicem, kafama takmicam demistim kendime kanı görünce ister istemez ümitlendim
Ay insallah bu ay ikimizin de ayı olur:)Bende aynıyım 2 gün adet olmadım hala :)
Aynı şeyleri yaşıyoruz :)benim de adet tarihim 28-29 şubat ama ayın 24ünde kahverengi lekeler gelmeye başladı hala devam ediyo. son adet tarihim 29 ocaktı. bu yerleşme kanaması mı acaba
canım senin adet tarihin ne zamanAynı şeyleri yaşıyoruz :)
kan testi mi yaptırsan ?Kızlarrr benim adetim 23. De olmam gerekiyordu önceki iki gün kahve lekelenme oldu 24 25 aynı şekide lekelenme bugün gecikeli 4 gün oldu biraz önce test yaptım negatif kesin sonuç mudur acaba böyle olup hamile olan var mı ki:}
24 şubattı ama tık yok hala 22 sinden itibarende yerleşme kanaması sandıgımız lekelenme olducanım senin adet tarihin ne zaman
Hep hüsrana ugradıgım için yaptıramıyorum idrarı bile zor yaptım :)kan testi mi yaptırsan ?
mutlaka yaz buraya sonucu. bi kaç yerde okuduğuma göre bu durum yerleşmede olabilirmiş, düşük de olabilirmiş.Ama bu akşam eşimden gizli işten erken çıkıp gidicem hastahaneye
Dün biri dAha demişti korktum şimdi ben giderimmutlaka yaz buraya sonucu. bi kaç yerde okuduğuma göre bu durum yerleşmede olabilirmiş, düşük de olabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?