• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asli Yener94

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
89
70
18
30
Herkese merhabalar. Eşimle yumurtlama günümü degerlendirmeye çalıştık. Adet bitiminden 10 gun sonra iç çamaşırïmda iki üç damla kan gordüm. Adetim olamaz çünkü adetime daha cok gün var. Yerleşme kanamasi olabilir mi? Nolur bilgisi olan arkadaslar yazabilir mi

Adet bitiminden 10 gun sonra ovulasyon tarihine denk geliyor ortalama.
Buda ovulsayon yani yumurtlama kanamasi olabilir.

Regl'iniz kısa sürüyorsa ovulasyon tarihini geçmiş oluyor. Ama yinede yerleşme kanaması için erken bir süre.

Bnm de ara kanam oldu regl e 5 gun varken
Regle ıkk gun varken test yaptım cıkmadı

benim de adet tarihim 28-29 şubat ama ayın 24ünde kahverengi lekeler gelmeye başladı hala devam ediyo. son adet tarihim 29 ocaktı. bu yerleşme kanaması mı acaba

Kızlarrr benim adetim 23. De olmam gerekiyordu önceki iki gün kahve lekelenme oldu 24 25 aynı şekide lekelenme bugün gecikeli 4 gün oldu biraz önce test yaptım negatif kesin sonuç mudur acaba böyle olup hamile olan var mı ki:}

Kızlarrr benim adetim 23. De olmam gerekiyordu önceki iki gün kahve lekelenme oldu 24 25 aynı şekide lekelenme bugün gecikeli 4 gün oldu biraz önce test yaptım negatif kesin sonuç mudur acaba böyle olup hamile olan var mı ki:}
kan testi mi yaptırsan ?

Back