• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi resimli

matmazelooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
1
0
1
25
Kızlar benim adetime 5 gün var fakat benden kahve rengi şekilde 3 4 damla leke çamaşırımı bulaşmış sonrasında peçete ile baktım pembe ve kahve arasıydı 3 4 saat sonrada geçti belimde sırtımda ağrı var test yaptım fakat negatif bu durumu yaşayıp daha sonrasında pozitif olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim resim için özür dilerim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar benim adetime 5 gün var fakat benden kahve rengi şekilde 3 4 damla leke çamaşırımı bulaşmış sonrasında peçete ile baktım pembe ve kahve arasıydı 3 4 saat sonrada geçti belimde sırtımda ağrı var test yaptım fakat negatif bu durumu yaşayıp daha sonrasında pozitif olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim resim için özür dilerim
Burda yazanlardan cogunda gordgum kadariyla yerlesme kanamasi yasayanlar , kanamadan sonra pozitif görüyor bir kac gün daha bekleyip tekrar test yapin bence

Bence adetiniz başlıyor yerleşme kanaması olunan pembe lekeden bahsediyorlar

Back