Yerleşme kanaması olması ihtimali yüksek eğer öyleyse daha önce oluyor muydu böyle gecikme belki stres olunan dönemlerde falanEvet beyaz akıntı içinde toz pembe silik bir renkteydi. Evleneli 7 ay oldu pek bilmiyorum buradaki tecrübeli kişilerden öğrenmeye çalışıyorum
Henüz erken daha 5 gün var ben gecikmenin 4. Gününde görmüştüm adet dönemini bekleyip öyle test yapmakta fayda varBende bugun adetime 5 gun var test yaptim negatif cikti inovita ovulasyon testiyle denedim pik gununu yakaladim o gun ve sonraki iki gun korunmasiz birliktelik oldu ama anlamadim
Adetin geçince yapmalısın bence daha sağlıklı olurBende bugun adetime 5 gun var test yaptim negatif cikti inovita ovulasyon testiyle denedim pik gununu yakaladim o gun ve sonraki iki gun korunmasiz birliktelik oldu ama anlamadim
Gecikmeli oluyordu evet ama öncesinde hiç böyle pembe akıntı gelip diğer günler kesilmemişti. Normalde adetimin ilk günü lekeli olurdu bir sonraki gün ya da 2 gün sonra kesin adet olurdum. Şu an öyle olmadıYerleşme kanaması olması ihtimali yüksek eğer öyleyse daha önce oluyor muydu böyle gecikme belki stres olunan dönemlerde falan
Ben de adet gecikmesinin 4. Günü o pembe akıntıyı gördüm sonra hiç olmadı şu an beyaz akıntı geliyor arada yine çok silik pembelik geliyorHenüz erken daha 5 gün var ben gecikmenin 4. Gününde görmüştüm adet dönemini bekleyip öyle test yapmakta fayda var
Henüz erken daha 5 gün var ben gecikmenin 4. Gününde görmüştüm adet dönemini bekleyip öyle test yapmakta fayda var
Bakalım bir kaç gün daha bekleyip beta baktirmaniz en doğru sonucu verecektir hayırlısı olsun inşallahGecikmeli oluyordu evet ama öncesinde hiç böyle pembe akıntı gelip diğer günler kesilmemişti. Normalde adetimin ilk günü lekeli olurdu bir sonraki gün ya da 2 gün sonra kesin adet olurdum. Şu an öyle olmadı
Benim ilişkiye girdikten sonra pembe bir akintim oldu sadece peceteye sürüldü erken gebelik testiyle öğrendim kaset testler daha geç gösteriyor ertesi gün tekrar baktım silik çizgi belirginlesmisti o gün kan testi verip öğrenmiştimPeki siz o pembe akıntıyı gördükten ne zaman sonra öğrendiniz gebe olduğunuzu bir de gebelik testi yoluyla mı öğrendiniz
Beta ne oluyor tam olarak acaba kan değeri mi yaniBakalım bir kaç gün daha bekleyip beta baktirmaniz en doğru sonucu verecektir hayırlısı olsun inşallah
Evet kan testinde bakılıyor hamilelik hormonuna beta değerinden bakıyorlar ilk kan testi sonucundan sonra 10 un uzerindeyse değer iki gün sonra tekrar yaptırıyorsunuz en az iki kat yükselmesi bekleniyor yükseliyorsa kese için randevu alırsınız doktorunuzdanBeta ne oluyor tam olarak acaba kan değeri mi yani
Peki ne zaman yaptırmalıyım testi sizce adetim 6 gün gecikti bugünle dahilEvet kan testinde bakılıyor hamilelik hormonuna beta değerinden bakıyorlar ilk kan testi sonucundan sonra 10 un uzerindeyse değer iki gün sonra tekrar yaptırıyorsunuz en az iki kat yükselmesi bekleniyor yükseliyorsa kese için randevu alırsınız doktorunuzdan
Merhaba canım öncelikle hayırlısı neyse senin için o olsun.bende sana bir şey sorcaktim benden önce yasamissin az çok yardımcı olursun diye düşünüyorum.bende 1 buçuk haftadır hamilelik belirtileri var ilk başta hamileliğe yormadim aklıma bileHanımlar merhaba pcosluyum. Normalde reglim 27 haziranda olması gerekiyordu hala olmadım. 30 haziranda test yaptım test bozuk çıktı 30 Haziran öğle WC gittim peçeteye hafif bir lekelenme geldi regl oldum sandım sonra hiçbir şekilde kan vs görmedim beyaz sarımtırak akıntım geldi 2 Temmuz yani bugüne kadar hiç kan görmedim akıntımda. Sizce ne olmuş olabilir ? Bu arada dün test yaptım negatif çıktıkasıklarım da ağrı var baş ağrım da var ara ara midem bulanıyor
Merhaba bişey sorabilir miyim.ben bir buçuk haftadır hamilelik belirtileri görüyorum ilk başta hamileliğe yormadim aklıma gelmedi iki gündür olasılık veriyorum ama bugün âdet günüm dün öğlen saatlerinde idrar testi yapacakken idrar alıyordum idrardan sonra kanma geldi kanma pembe filan degildi çok azdi ve koyu renkteydi daha sonra ılık duş aldım ve bı saat sonra filan uyudum uyandığımda azıcık yine akıntı gelmişti ama o pembeydi daha sonra tekrar geldi az ama o koyuydu şimdi yine gelmiş az ve koyu gibi ne kahverengi ne de kırmızı çok acı çekiyorum sabahtan beri karnımın üstüne yatamıyorum sizce hamile olabilir miyim???Benim ilişkiye girdikten sonra pembe bir akintim oldu sadece peceteye sürüldü erken gebelik testiyle öğrendim kaset testler daha geç gösteriyor ertesi gün tekrar baktım silik çizgi belirginlesmisti o gün kan testi verip öğrenmiştim
Merhaba aynı şeyi yaşamışızda gebelik belirtileri vardı zaten ama bende adete 5 gün kala ilişkiye girdikten sonra pembe bir akıntım oldu sadece peçeteye sürüldü başka bidaha gelmedi şuan adete 3 gün var tedirgin oldum aynı şeyi yaşayınca sormak istedim cevaplarsanız sevinirimBenim ilişkiye girdikten sonra pembe bir akintim oldu sadece peceteye sürüldü erken gebelik testiyle öğrendim kaset testler daha geç gösteriyor ertesi gün tekrar baktım silik çizgi belirginlesmisti o gün kan testi verip öğrenmiştim
Evet aynı şeyi yaşamisiz tedirgin olmayin devam etmediyse kanama sadece peceteye geldi benimde su an 12 haftaligizMerhaba aynı şeyi yaşamışızda gebelik belirtileri vardı zaten ama bende adete 5 gün kala ilişkiye girdikten sonra pembe bir akıntım oldu sadece peçeteye sürüldü başka bidaha gelmedi şuan adete 3 gün var tedirgin oldum aynı şeyi yaşayınca sormak istedim cevaplarsanız sevinirim