• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi olabilir mi acill

Kajuko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
336
243
103
Kızlar merhaba reglime henüz 1 hafta 10 gün var yaklaşık 3 gündür aşırı koku hassasiyeti kaynaklı mide bulantim var normalde de kolay kolay kusabilen birisi olmadigim için beni çok zorladı fakat kusmadim ve dün akşam regl kanamasından çok farklı bi şekilde lekelenmem oldu hafif de kasık ağrısı oluyor bu yerleşme kanaması gibi bişey olabilir mi çünkü dün akşam oldu bu sabah bitti şuan hiç lekelenme yok henüz bu konularda tecrübeye sahip olmadigim için sormak istedim bu gibi bi durum varsa test yapsam kaç güne yapmam gerekir ?

Kızlar merhaba reglime henüz 1 hafta 10 gün var yaklaşık 3 gündür aşırı koku hassasiyeti kaynaklı mide bulantim var normalde de kolay kolay kusabilen birisi olmadigim için beni çok zorladı fakat kusmadim ve dün akşam regl kanamasından çok farklı bi şekilde lekelenmem oldu hafif de kasık ağrısı oluyor bu yerleşme kanaması gibi bişey olabilir mi çünkü dün akşam oldu bu sabah bitti şuan hiç lekelenme yok henüz bu konularda tecrübeye sahip olmadigim için sormak istedim bu gibi bi durum varsa test yapsam kaç güne yapmam gerekir ?
Daha yeni yunurtlamissiniz mumkun degil. Bu kadar erken belirti olmasi.

Yumurtlama günüm ayın 21'iydi 5 gün geçti yani genelde yumurtlama günümde hiç lekelenme olmazdı bu yüzden şüphelendim sanırım
Hmm anladm cnm bilmiorum vala 21 olduğunu testle ya dr kontrolünde mi biliyorsn cnm yoksa takvime gore mi

Back