Bakıre olmayıp zar nasıl duracak anlamadım.İkisi de olabilir
Ayrıca siz bakire değilsiniz,zarınız duruyor sadece
Gidin kan testi yaptirin
TEST YAPTINMI HAMİLEMİSİNHerkese Merhaba,
forumu uzun zamandır takip ediyorum. ama daha yeni üye oldum.
bu ay tam 16 da yumurtlama gerçekleşti. sonrasında yumurtalar kendisi çatladı ve ilişkiden sonra doktor kontrolüne gittim.
Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. şimdi bugün yani aradan 16 gün geçti. bugün hafif kahve rengi ve pembe renkte karışık bir kan geldi. ben adet oldum sandım ama devamı gelmedi.
Henüz sökmüş bir kanama da yok. Normalde adetin ilk günü çok sancılı ve kanamalı geçer. Şu an hiç öyle bir durum yok.
Sizce üzerine görüyor ve hamile olabilir miyim? Bu deneyimi yaşayan varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
şimdiden çok teşekkür ederim.
Ya çok üzüldüm ;(Maalesef kanamanın devamı geldi, şimdilik gebelik söz konusu değil.ama ilgin için çok teşekkür ederim.
Ya çok üzüldüm ;(
Hayaller kuruyoruz sonra yıkılıyorlar çok alıştım . Ben artık hiç tanımadığım insanlar için bile mutlu olup hayal kuruyorum . Hamile olma ihtimalini düşünmek bile güzel ...hiç önemli değil, sağlıklı olsun da başka bir şey istemem, o geleceği zamanı bilir... çok teşekkür ederim.
Hayaller kuruyoruz sonra yıkılıyorlar çok alıştım . Ben artık hiç tanımadığım insanlar için bile mutlu olup hayal kuruyorum . Hamile olma ihtimalini düşünmek bile güzel ...
Hayırlısı olsun arkadaşım, Hiç üzülme, önümüzdeki maçlara bakıcaz :)Tesekkrler bilgi için fakat adetim geldimalesef tutmadı bu aşılamam
selam ben gebeyim:)TEST YAPTINMI HAMİLEMİSİN
Ooo maşallah :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı bizim başımıza :))kızlar iki ay femera tablet kullanıp , yumurtlama zamanımı normale çektim. ve üçüncü ayda yani kasımda hamile kaldım.
darısı başınıza inşallah :)