- Konu Sahibi Ceydaerhan
ınsallah yerlesme kanıdır cnm bekle bakalım kanamaların devam edıyor mu adetlıymıs gıbı ve rengı nasıl olucak
dun sadece lekaydı bugun kanam gıbı olmus gec olurdumda erken hıc olmadım ya ınss bebesımdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah yerlesme kanıdır cnm bekle bakalım kanamaların devam edıyor mu adetlıymıs gıbı ve rengı nasıl olucak
genelde duzenlıdır ama hıc erken olmadım ya yerlesme kanamasımı ypoks ayolunda gıtmeyen bıeymı offffffffffff
içini ferah tut..inş.yerleşme kanamasıdır..
genelde kadınlar anlarmış.yani hep düzenli olanlar.
hem zaman açısından hemde kıvam renk açısından farkederlermiş..
su durumda bısey dusunemıyecen cnm ya bıde adetım cook sancılı olur hatta gecen ay acıllık olmstum offadet belıtsı bıle yok kırmızılar harıc
SeLam öncelikle ben buraya yeni katildim yasim 21, yazilarinizi okudum,cok güzel oldug icin
bende sizlerle birseyler paylasmak istiyorum.
- 2 senelik evliyim korunmá happi evlendigimde 1 kulandim ondan sonra hic kulanmadim
su gune kadar Normal RegeL geliyor düzenLi ayin 20-25 ine kadar göruyorum, gecen hafta
esimle 4 gün beraber olduk bebek icin hic korunmadan sonra benim 3 gun sonra ksik agrilrim olduk fena bir sekilde, Sabah
kalkip baktigimda hafif pembesi bir leke gördüm ve suan kan geliyor normal adetmi oldum ve neden tutmadimi anlmadim.
-bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim hamile kalmayi ck istiyorum fakat fazla bilgimde yok bu konularla alakali
- simdiden cvplar icin Tsk ederim herkeSe !
senın dedıgıne gore degerlendırıcek olursak hem erken bı kanama olmus hem de sancın yok. hamıle olabılırsın ama tabıı test yaptır kesın emın olmak ıcın yoksa ıcın ıcını yer cnm.
salı gunu dok gtccem cnm ıns older
tamam bızı sakın habersız bırakma :)
tmm cnm herkeze ıyı geceler ıns bır an once anne olrzz
SeLam öncelikle ben buraya yeni katildim yasim 21, yazilarinizi okudum,cok güzel oldug icin
bende sizlerle birseyler paylasmak istiyorum.
- 2 senelik evliyim korunmá happi evlendigimde 1 kulandim ondan sonra hic kulanmadim
su gune kadar Normal RegeL geliyor düzenLi ayin 20-25 ine kadar göruyorum, gecen hafta
esimle 4 gün beraber olduk bebek icin hic korunmadan sonra benim 3 gun sonra ksik agrilrim olduk fena bir sekilde, Sabah
kalkip baktigimda hafif pembesi bir leke gördüm ve suan kan geliyor normal adetmi oldum ve neden tutmadimi anlmadim.
-bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim hamile kalmayi ck istiyorum fakat fazla bilgimde yok bu konularla alakali
- simdiden cvplar icin Tsk ederim herkeSe !
ceydacım sana baktım aslında:) hamile olup olmadığını merak ettim.. direk sormakta istemedim, kötü bişey varsa daha da üzmemek için..
uykuda tutmadı :)
sen hamile olursan belki biraz mutlu olurum diye bakıyorum öyle :)
ben hala adet olmadım bugün 11. gün:S doktorumla konuştum. geç yumurtlama olabilir 1 hafta sonra adet olmazsan testi yinele dedi ama benim hiç umudum yok :/
bu arada mesaj sayım 100ün altında olduğu için özel mesaj atamadım:) o yüzden buraya yazdım..
ben bugün regl oldum. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
Hosgeldin cnm :) hadi yaaofff benimde 2 gunum kaldi bende adet olucam sanki ara ara kasik ve bel agrisi geliyor gidiyor
olursan da üzülme, bir ay sonra yine aynı heyecan nasılsa:) ama inşallah hamilesindir, istanbula karnında bebişinle gelirsin:))
Insallah canim ikimizde :) bitkisel biseyler kullanacak misin bu ay
yo hayır sen?
ne gibi meselaa