- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
bende geçen ayın 20sinde adet olmuştum.adetimin 16.günü progestan içmeye başladım.(günde 1 tane 10 gün)ancak son 2 tane ilacım kalmıştı ki bi adet
gibi bişey oldum.biraz kan geldi sonra 2günde akıntıyla karışık kahverengi bişey geldi toplam 3gün sürdü.
normalde adetim çok yoğun geçer günde 5 ped değiştirdiğim oluyo.
bu sfer günlük ped kullandım.yarın test yapcam inş.belki çıkar.
çooooooook istiyorum.belki yerleşme kanamasıydı belkide ara kanama oldu.
böyle yaşayan var mı sizdede
ınsallah hamılesındır canım haberlerını beklıyoruz :)
ya kızlarrr dızılerde ılk gece bırlıkte olunca hemen hamıle kaldım dıyorlar. bızde esımle bırbırımıze bakıp o kadar kolay olsa keske dıyoruz
aslına bakarsan umudum yok..neyse umudu kesmemek lazım hayırlısı..
evet dizilerde filmlerde olur onlar zaten..ne kadar basit gibi gösteriyolar
2yıl dolduhala bebiş yok
cnm sen test yap bnce yerleşme kanaması olabilir...
hıc dr a falan gıttınız mı cnm
bende pcos var..eşim daha gitmedi.ilaçsız adet görmüyorum desem abartmış olmam
klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı..
gelecek ay düşünüyoruz inşallah bi tedaviye başlamayı
insallah hamılesındır de tedavıye falan gerek kalmaz. tup bebek surecı sıkıntılı yorucu oluyormus dıye duydum
eşim bu konularda pek bi utangaç zaten.çekiniyo.
nasıl başlıcam onla bu tedaviye bilemiyorum.
daha önümüzde 3 aşılama var ondan sonra tüp bebek...
offff oooofff önümüzde uzunca bi süreç var.
allahım o zamana kadar bırakmaz inşallah
neden hemen tup bebek denemesıne gecılmıyor kı? ılla 3 kere asılama yapılması gerekıyor? dr ların dedıgıne gore asılamayla gebelık sansı %20 ıken tup bebekte bu oran %60 lara kadar cıkıyormus. ama tup bebek oldukca malıyetlı. gelır duzeyının de ıyı olması gerek
allaha şükür durumumuz iyi.
ben öyle biliyorum en azında galiba 1 aşılama şart..hem yaşım 22.
23 olması gerekiyomuş kadınlarda..
off off.devlette bi bölümünü karşılıyor eğer oda 3yıllık evliysen.prosedürler çooook
durumu olmayanların allah yardımcısı olsun bu tedavilerde zor.
devlet biraz daha esnek olabilse keşke.
ah tatlım daha cok gencmıssın ben 27 yasındayım. 30 a ne kaldı kı daha da zorlasıcak durumum eger en kısa zamanda hamıle kalamazsam
öyle düşünme ablacım ya.umudunu kesme.senin yaşında ablam var benim 3 ay yasmin kullanrak hamile kaldı.ondada pcos vardı.
doğru yaş ilerledikçe zolaşıyor.ama allahtan ümidini yitirme.evlendim dedim 5sene çocuk istemiyorum.
araştırdm.zor olduğunu öğrenince oluruna bıraktım bak 2yıldırda olmadı
senin tam olrak ne?
arkadaşlar selam. aranıza yeni katıldım çok anlayamıyorum konuştuklarınızı ateş konusu nedir bana da yapabilirmiyiz?
bnde pko var 3 aydır glucophage kullanıyorum ben tam ne zaman denemeliyiz bilem,iyorum çünkü adet düzenliği oluyor pko dan dolayı.. adet görmeme tabi gecikmezse 3 gün var eğer gecikirse bu ne anlama geliyor yani her adet görmek yumurtlamak mı demek...akıntım var hareket edince kasığımda agrı oluyor ve göğüsüğm de hassaslaşmaya başladı bu normalde adet belirtisi ama keşke bebek olsa inş herkes için hayrılısı olur Rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar..
benım durumum soyle; hazıran 2010 da evlendım ocak 2011 e kadar yasmın kullandım. ocak ayında bıraktım korunmayı. fakat esım korunmaya devam ettı cunku dogum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamıle kalmayın dıyorlardı. bızde mayıs da calısmalara basladık. bu sırada da ben folık asıt esımde cınko ve spermın kalıtesını yukseltıcek vıtamınler kullanıyoruz. ovulasyon testıyle de cıft cızgıyı gorunce hemen ılıskıye gırıyoruz. bundan 1 ay once de smear testı oldum dr hersey normal dedı.fakat butun bunlara ragmen hala hamıle kalamadım. 6 aydır boyle bır durum yasıyoruz. bu ayda 25 kasım adet gunum eger adet olursam hemen dr a gıdıcez. eger dr butun tahlılerı yaptıktan sonra saglıklısınız akısına bırakın olur derse bu sefer sunu anlamıs olurum kı stresten bebek olmuyor.
stres zaten herşeyin düşmanı.maalesef bende yapıyorum.
rahat olmak lazım ablacım biraz galiba..
bence oluruna bırakmadan önce kendi isteğinle bi rahim filmi çektir zararı olmaz yani.
aksine belki yapışıklık falan varsa açılır.inş.adet olmazsın
rahım fılmının yararlarını okudum hamıle kalamayanlar hemen hamıle kalmıs.
eşim bu konularda pek bi utangaç zaten.çekiniyo.
nasıl başlıcam onla bu tedaviye bilemiyorum.
daha önümüzde 3 aşılama var ondan sonra tüp bebek...
offff oooofff önümüzde uzunca bi süreç var.
allahım o zamana kadar bırakmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?