ne sordun ben göremedim canım cvplamaya çalışırım...
yerleşme kanaması ne zaman oluyor diye.cvp veren olmamış burda ama başka başlıkta okudum :)
ne sordun ben göremedim canım cvplamaya çalışırım...
şuan ben de aynı durumdayım. merak ettim durum hakkında bilgi verir misiniz? hamile miyim yoksa adet mi oluyorum. adetime de daha var çok endişeliyimMerhaba kızlar adetime 2 gün kala sabah kahverengi damla şeklinde kanamam oldu 3. Ve 4. Gün tekrar sabah aynı sekilde kanamam oldu şuanda 1 gün geçti adetimi sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi
Canım kanaman ne kanamasıymış???Merhaba kızlar adetime 2 gün kala sabah kahverengi damla şeklinde kanamam oldu 3. Ve 4. Gün tekrar sabah aynı sekilde kanamam oldu şuanda 1 gün geçti adetimi sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi
Canım hamile misin? Ben dün hamile olduğumu öğrendim, daha 12-13 günlük hamileyim. Dün akşam leke leke kanamam başladışuan ben de aynı durumdayım. merak ettim durum hakkında bilgi verir misiniz? hamile miyim yoksa adet mi oluyorum. adetime de daha var çok endişeliyim
Canım hamile misin? Ben dün hamile olduğumu öğrendim, daha 12-13 günlük hamileyim. Dün akşam leke leke kanamam başladıilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı
İnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsinHala kanamam var canım ama daha az şükür.canım ultrasondan yumurtalıklara bakıyor doktorlar. Adet döneminde olduğunu öyle anlamıştır. =( sonra ki aya inşallah hamile kalırsın canım =)
Allah razı olsun canımİnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsinSize de sağlıkla kavuşmak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?