Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne sordun ben göremedim canım cvplamaya çalışırım...
yerleşme kanaması ne zaman oluyor diye.cvp veren olmamış burda ama başka başlıkta okudum :)
ne sordun ben göremedim canım cvplamaya çalışırım...
şuan ben de aynı durumdayım. merak ettim durum hakkında bilgi verir misiniz? hamile miyim yoksa adet mi oluyorum. adetime de daha var çok endişeliyimMerhaba kızlar adetime 2 gün kala sabah kahverengi damla şeklinde kanamam oldu 3. Ve 4. Gün tekrar sabah aynı sekilde kanamam oldu şuanda 1 gün geçti adetimi sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi
Canım kanaman ne kanamasıymış???Merhaba kızlar adetime 2 gün kala sabah kahverengi damla şeklinde kanamam oldu 3. Ve 4. Gün tekrar sabah aynı sekilde kanamam oldu şuanda 1 gün geçti adetimi sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi
Canım hamile misin? Ben dün hamile olduğumu öğrendim, daha 12-13 günlük hamileyim. Dün akşam leke leke kanamam başladı ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştışuan ben de aynı durumdayım. merak ettim durum hakkında bilgi verir misiniz? hamile miyim yoksa adet mi oluyorum. adetime de daha var çok endişeliyim
Malesef değilmişim bugün doktora gittim adet kanaması olduğunu söyledi. Kan tahlili yapmadı anlamadım normal ultrasonla baktı sadece. Nasıl anladı ki kan bile bakmadı ve çok ağrım var hala senin durum nasıl devam ediyor mu kanaman?Canım hamile misin? Ben dün hamile olduğumu öğrendim, daha 12-13 günlük hamileyim. Dün akşam leke leke kanamam başladı ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı
İnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin Size de sağlıkla kavuşmak nasip etsinHala kanamam var canım ama daha az şükür.canım ultrasondan yumurtalıklara bakıyor doktorlar. Adet döneminde olduğunu öyle anlamıştır. =( sonra ki aya inşallah hamile kalırsın canım =)
Allah razı olsun canımİnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin Size de sağlıkla kavuşmak nasip etsin