• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi ne zaman oluyor?

yerleşme kanaması ne zaman oluyor diye.cvp veren olmamış burda ama başka başlıkta okudum :)

ne sordun ben göremedim canım cvplamaya çalışırım...

yerleşme kanaması ne zaman oluyor diye.cvp veren olmamış burda ama başka başlıkta okudum :)

Benimde adetime ikigun falan var ama bugun sabah wc yr gittigimde kahverengi leke vardi normalde adet olmadan goguslerim agirirdi sancim olurdu. Ilac icmeden duramazdim ama hic boyle bir belirti yok suan saat on oldu daha akmadi. Wc ye gidip tuvaletimi yaptigimda akiyor biraz. Su saatlerde agridan kivraniyor olmam lazimdi ama garip bi durum umitlensem mi umitlenmesem mi bilemedim kismet... bu durumla karsilasan arkadslar varsa lutfen paylasabilir mi

ne sordun ben göremedim canım cvplamaya çalışırım...

Benimde adetime ikigun falan var ama bugun sabah wc yr gittigimde kahverengi leke vardi normalde adet olmadan goguslerim agirirdi sancim olurdu. Ilac icmeden duramazdim ama hic boyle bir belirti yok suan saat on oldu daha akmadi. Wc ye gidip tuvaletimi yaptigimda akiyor biraz. Su saatlerde agridan kivraniyor olmam lazimdi ama garip bi durum umitlensem mi umitlenmesem mi bilemedim kismet... bu durumla karsilasan arkadslar varsa lutfen paylasabilir mi

ilk gebeliğimde karşılaşmadım. bu gebeliğimde adetin 21. günü kahverengi bir leke gördüm iç çamaşırımda açık kahveydi. devamı gelmedi.

Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun bir süredir siteyi takip ediyorum dedim artık üye olma vakti geldi. Benim sorunum şu ben en son 17 temmuzda adet oldum ve hala adet olmadım normalde adetim çok düzenlidir 28 ile 30 günde bir olurum ama ilk kez gecikme oldu ve hala adet olmadım fakat bugün 20 ağustos öğlen saatlerinde lavaboya gittiğimde çok az kahve rengi sulu birşey geldi hamile olmayı çok istiyorum test yaptım negatif çıktı kafam iyice karıştı lütfen birşeyler yazın yardımcı olun çıkılmazın içindeyim ne yapmam gerekiyor :18::18::18::18:

Son düzenleme:
Şunuda söylemeyi unuttum ben sanki her an adet olacakmışım gibi hissediyorum bugüne kadar olan sürede psikolojik de olabilir bilemiyorum ama kasıklarım ağrıyor arada sağ tarafıma sancı vuruyor sanki birşey saplıyorlar gibi hemen gidiyor.

CEVAP VEREN YOKMUUUUUUUUUUUUUUU :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

O yerleşme kanaması denilen olay döllenmeden 9 gün sonra falan oluıyormuş. yani14-15 gün döllendi ise 23-25 günlerde olması lazım olmayada bilir. benim pztesi günü bi kahverengi leke geldi bugün perşembe hala gerisi yok adetim 2 gün geçti yarın kan testi yaptıracağım. hayırlısı olsun bakalım.

Selam arkadaşlar yebi katildim aranıza. Bende iki gün önce kahverengi akıntı geldi (normalde akıntım nadiren olur) dün wcde pembemsi leke geldi adet oldum sandim 25.gunum ve hic kanama yok ve şimdi tekrardan kahverengi leke geldi yerleşme kanamasi olabilir mi acaba

Merhaba kızlar adetime 2 gün kala sabah kahverengi damla şeklinde kanamam oldu 3. Ve 4. Gün tekrar sabah aynı sekilde kanamam oldu şuanda 1 gün geçti adetimi sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi

Merhaba kızlar adetime 2 gün kala sabah kahverengi damla şeklinde kanamam oldu 3. Ve 4. Gün tekrar sabah aynı sekilde kanamam oldu şuanda 1 gün geçti adetimi sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi
şuan ben de aynı durumdayım. merak ettim durum hakkında bilgi verir misiniz? hamile miyim yoksa adet mi oluyorum. adetime de daha var çok endişeliyim :(

şuan ben de aynı durumdayım. merak ettim durum hakkında bilgi verir misiniz? hamile miyim yoksa adet mi oluyorum. adetime de daha var çok endişeliyim :KK43:
Canım hamile misin? Ben dün hamile olduğumu öğrendim, daha 12-13 günlük hamileyim. Dün akşam leke leke kanamam başladı :( ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı :(

Canım hamile misin? Ben dün hamile olduğumu öğrendim, daha 12-13 günlük hamileyim. Dün akşam leke leke kanamam başladı :KK43: ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı :KK43:
:KK43: Malesef değilmişim bugün doktora gittim adet kanaması olduğunu söyledi. Kan tahlili yapmadı anlamadım normal ultrasonla baktı sadece. Nasıl anladı ki kan bile bakmadı ve çok ağrım var hala :KK61:senin durum nasıl devam ediyor mu kanaman?

Hala kanamam var canım ama daha az şükür.canım ultrasondan yumurtalıklara bakıyor doktorlar. Adet döneminde olduğunu öyle anlamıştır. =( sonra ki aya inşallah hamile kalırsın canım =)

Hala kanamam var canım ama daha az şükür.canım ultrasondan yumurtalıklara bakıyor doktorlar. Adet döneminde olduğunu öyle anlamıştır. =( sonra ki aya inşallah hamile kalırsın canım =)
İnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin :dua: Size de sağlıkla kavuşmak nasip etsin :anne:

Back