• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi ne zaman oluyor?

zeugma27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
73
0
86
Hollanda
slm kizlar

bende araniza yeni katildim benimde bu gun adet gunum hic sasmiyor ama adet gunumden once acayip belirtiler yasadim kasigimda agrilar mide bulantisi goguslerim oyle agriyorduki gece uykudan uyaniyordum agrisindan ve cok siddetli bel agrisi ve bu gun benden cok az kahverengi leke gelmisti sabah, sonra bitti acaba benim gibi olupta hamile olan varmi aramizda?:çok üzgünüm: acaba yerlesme kanamasi daha oncemi oluyor yoksa beklenen tarihtemi?

adet tarihinde olmuyor canım yumurta döllendikten sonra 3_5 hafta arasında oluyor.hamile olma ihtimalin yüksek gibi canım bir test ya istersen.hatta mümkünse kan testi yaptır

canim leken cokmuydu.Bende bekliyorum daha kalamadim hamile.
Bende cok kucucuk kahverengi leke geldi.Ama 2m hakdar 2 parca.
Leke denirmi bilmiyorum.Insallaha hamilesindir canim.

kızlar adet oncesı lekelenmede olabılır yerlesme kanamasıda.bende yerlesme kanaması olmadı.en iisi test yaptırın..

ben 1 gün gecince yaptım silik cıktı bi sonraki gün belirginlesti erken yap daha iyi hem artıyomu onu görüyosun için rahat oluyo insallah hamilesindir sorunsuz bi hamilelik gecirirsin...

kizlar gecen adetim 19 nisandi.
bugun yani 18 mayis test yaptim negatif.
ama kendimi iyi hissetmiyorum.
Su gibi akinti oluyo bazen.
bide idrarimda degisti sanki.hafif agrida var kasiklarimda ama cok degil.
neyse demekki degilmisim.bende umutlanmistim

slm benim belirtilerim beni yaniti ne yaziki bu gun kirmizi kart gordum o kadar heveslenmistimki bende bir seyler var diye adetimde 8 gun gecmisti ama bu gun cok agrili adet oldum okadar agrim olduki doktara gittim dusuk olabilir dedi hemen test yapti negatif ve simdi oturdum hem agrilarima agliyorum hem negatife sonuca cok moralim bozuk :çok üzgünüm:

canim uzulme.Insallah allahim sana obur aya nasip eder.
Hem lekelenme olanlari dusuk oluyomus diye duydum.
Senin icin dua edicem.
Bende degilimdir herhalde.Insallah en kisa zamanda haberleri veririz burda

uzulme canım bugun aynı uzuntuyu bende yasadım adetımei 1gun gecmıstı sabah test yaptım ıkıncı cızgı cok sılık bır sekılde gorunuyodu umıtlendım gıttım dr. kan testı yaptırdım malesf hamıle degılım aksamda kahverengı leke geldı

canim uzulme.Insallah allahim sana obur aya nasip eder.
Hem lekelenme olanlari dusuk oluyomus diye duydum.
Senin icin dua edicem.
Bende degilimdir herhalde.Insallah en kisa zamanda haberleri veririz burda

canimcok tskler ama elimizde degil uzuluyoruz iste ALLAHIM isteyen herkese versin insallah ayrica dualarin icin sagol canim a.s.

ben 29 nisanda adet görmüştüm.13 mayısta azıcık lekelenme oldu.dün yani 20 mayısta bikez daha lekelenme oldu.daha günüme var.ne düşünsem bilemiyorum.:nazar:

insallah yerlesme kanamasidir cani,Bende baya umutlanmistim ama agrim var adet olucakmisim gibi.
bakalim kismet

kızlar konu günceldir. bu üstüne görme olarak bilinen yerleşme kanaması reglden ne kadar zaman önce gözükür düzenli adeti olan bi kadında?

Back