merhaba kızlar;
Ben aranıza yeni katıldım, bi sorum olucaktı ben 5 ay önce evlendim geçen ay 10unda adet oldum fakat bir haftadır kasıklarımda ağrı göğüs uçlarımda acı hissediyorum bugünde açık pembe bir leke geldi
özellikle sol kasığımda ağrım var sabahtan beri lekede gelmedi acaba bu yerleşme kanaması olabilirmi öyleyse ne zaman kan tahlili yaptırmam gerekir.
şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
merhaba kızlar;
Ben aranıza yeni katıldım, bi sorum olucaktı ben 5 ay önce evlendim geçen ay 10unda adet oldum fakat bir haftadır kasıklarımda ağrı göğüs uçlarımda acı hissediyorum bugünde açık pembe bir leke geldi
özellikle sol kasığımda ağrım var sabahtan beri lekede gelmedi acaba bu yerleşme kanaması olabilirmi öyleyse ne zaman kan tahlili yaptırmam gerekir.
evet kızlar adetlerim düzenlidir dün sabah gelen pembe akıntıdan sonra hiçbişey gelmedi dün bu sabahta o pembe akıntının aynı miktarında kahverengi bi lekelenme oldu kan tahlili için erken değil mi ya negatif görmek istemiyorum adetim gelir diye de korkuyorum((
bikaç gün beklemek daha iyi değil mi yinede şimdi bakarım negatif falan çıkar çünkü yerleşme kanamasından sonra bhcg salgılanmaya başlamıyo mu
Bence biraz daha bekle bende oyle oldum ge en ay bebetime die bi test yaptm pozitif cikti ama yokmus o marka almayin dr yaniltiyo bunlar dedi sen bekle biraz kanda baktr cnm ins bebis wardir
kimse yok muuu??((((
merhaba kızlar;
Ben ikinci ay oldu hapimi biraktim bakalm nllcaz sende kal bu ay beraber doguralim :)) yas kacti?
Geçen ay ayın 10'nunda adet olmuşsunuz, bugün ayın 7'si...İdrar testinde çıkmayabilir ama kanda kesin çıkacaktır. Bende de böyle olmuştu. Doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım ben, ufak bir kanama gibi oldu, hatta adet oluyorum diye ped bile koydum ama sonra ne gelen giden, eczaneden test aldım çıkmadı. Ama adette olmuyorum, kan tahlili yaptırdım orda çıktım. Bence bu strese sokma kendini kan tahlili yaptır.
evet kızlar adetlerim düzenlidir dün sabah gelen pembe akıntıdan sonra hiçbişey gelmedi dün bu sabahta o pembe akıntının aynı miktarında kahverengi bi lekelenme oldu kan tahlili için erken değil mi ya negatif görmek istemiyorum adetim gelir diye de korkuyorum((
sanki yerlesme kanamasi gibi geldi banada. Bendede oyle olmustu. Ama benim idrarim normaldne daha koyu renkti. Sanirim hormonal. Idrar testi yap istersen. Varsa cikar yoksa az daha beklersin doktora gidersin. Yeniden evliymissin allah mesut etsin canim
23 yaşındayım merak içindeyim ama bekliyim diyorum bi yandan da inşallah hamileyizdir :))
İyiii yasit sayiliriz ne zamandir istyosunuz bebek bide hang sehirdesn kanim isindi :))
yeni evliyiz biz ben en başından beri istiyorum zaten genç anne olmayı :) istanbuldayım sen??
Bnde istnbuldaym biz yeni basladik bnm eaim birz ruh hastasi bilmio buraya uye oldgumu ewden kaynvalidem olmadan tek hic cikmadim en iyisi bebek olsun oyalanirim bari
inşallah olur gönlünden geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?