• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı ?

nurlum21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
5
0
1
20
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim pcosum var 3 Mart doktora gittim çatlamış yumurtan var gün aşırı ilişki dedi bugün peçeteye gelecek kadar kırmızı kanamam oldu yaklaşık 7 gündür ara ara adet sancısı çekiyorum sizce adet midir? Yoksa yerleşme kanaması mıdır? Lütfen beni aydınlatın

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim pcosum var 3 Mart doktora gittim çatlamış yumurtan var gün aşırı ilişki dedi bugün peçeteye gelecek kadar kırmızı kanamam oldu yaklaşık 7 gündür ara ara adet sancısı çekiyorum sizce adet midir? Yoksa yerleşme kanaması mıdır? Lütfen beni aydınlatın
Adet gunun ne zaman? Cok agrin yoksa olabilir yerlesme, test yaptinmi

Bnim de adetim 2/3gun var dun adet agrisi cektim dun aksam geldi gecti, bugun brsy olmadi, test negatif cikti. Bekleyecem bnde

Pcos olduğum için düzenli adet dongum yok son adet tarihim 3 Şubatı test yapmadım

Bnim de adetim 2/3gun var dun adet agrisi cektim dun aksam geldi gecti, bugun brsy olmadi, test negatif cikti. Bekle
Bnim de adetim 2/3gun var dun adet agrisi cektim dun aksam geldi gecti, bugun brsy olmadi, test negatif cikti. Bekleyecem bnde
Hayırlı haberler alırsın bizde verirsin inşallah bu mübarek ayda Allah herkesin duasını kabul etsin💕 pcos var mı sizinde

Back
X