Yerleşme kanaması mı?

Pluviophilesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
64
20
3
29
Merhabalar, benim en son adetim 19 martta oldu. Normalde adetim 21-22 günde olur ve 8 gün sürüyordu. 8-9 nisan gibi adetim gelecek diye gözüküyordu. Ama 2 gün öncesinden ağzımda farklı bir tat vardı. Acı veya kötü de değil, farklı rahatsız etmeyen bir tattı. Ben oruçtan dolayı diye düşündüm. Reglim de migrenimden dolayı 2 den fazla ağrı kesici almışsam, veya çok stresli olduğumda uzama yapabiliyordu. Böyle bir durum da yok ve 4 gün gecikmem oldu. Şüphelenip test aldım. Ama dün gece karnımda hafif sancı vardı ve sahurda peçetede affedersiniz ama çok açık pembe leke geldi. Normalde böyle hiç olmamıştı. Az önce baktığımda da biraz daha sarıya yakındı. Şimdi ise karın ağrım çok nadir bir şey hissettiriyor, onun dışında ağrım çok yok. Yerleşme ise yerleşme zamanında test çok doğru göstermeyebiliyor diye gördüm, emin olamadım, şu anda test yapmalıyım sizce? Oruç için de emin olmadan bırakmak istemiyorum. Bu durum sıkıntı oluşturur mu?

Benim yerleşme kanaması gebeliği öğrendikten sonra olmuştu ben çok başında öğrendim evse test yapmıştım o kadar silikti ki yani zor görmüştüm. Yerleşme kanaması olurken test yapmanın sonucu farklı gösterip göstermeyeceğibi bilmiyorum valla ilk defa gördüm. Benim kanama kahverengimsiydi 2 gün sürdü belim aşırı ağrıyordu kasıklaeda hafif batma tabi herkeste farklı olur belirtiler eger ben olsam dayanamaz test yapardım

Yerleşmenin üzerinden bi kaç gün geçmesi daha saglıklı sonuç verir ben 3-4 gün sonra test yapmıştım Pozitif görmüştüm
İnşallah size de nasip olur

Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum benimde ilk gebelik olacağı için çok bilgim yok, araştırınca öyle denk geldi. O zaman 1 gün daha dayanmaya çalışıp yapayım testi

Yerleşmenin üzerinden bi kaç gün geçmesi daha saglıklı sonuç verir ben 3-4 gün sonra test yapmıştım Pozitif görmüştüm
İnşallah size de nasip olur
İnşaallah hayırlısıyla ben de yerleşme hep regl öncesinde oluyor diye gördüm ondan dolayı mı sonra yapılmalı diye düşündüm. Benim regl zamanında gelince kafam karıştı

Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum benimde ilk gebelik olacağı için çok bilgim yok, araştırınca öyle denk geldi. O zaman 1 gün daha dayanmaya çalışıp yapayım testi
Ayy ilk olunca öyle oluyor cidden ben kaç tane testi boşa kullandım insan sabırsız oluyor rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

Ayy ilk olunca öyle oluyor cidden ben kaç tane testi boşa kullandım insan sabırsız oluyor rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
İnşaallah hayırlısıyla ben de yerleşme hep regl öncesinde oluyor diye gördüm ondan dolayı mı sonra yapılmalı diye düşündüm. Benim regl zamanında gelince kafam karıştı
Yaaa benim de tam regl günümde oldu hamile olduğumu bilmesem adet oldum sanıp üzülürdüm

Benim de boşa giden oldu, o yüzden biraz dayanayım dedim ama siz böyle söyleyince hemen yapasım geliyor

Ümitlendirmek istemem ama bende aynı şeyleri yaşamıştım sonucum pozitifti test yapmamak için kendimi zor tutuyordum sonucunuz ne oldu

Ben aralıkta dış gebelik dolayı kürtaj oldum ve sonrasında adet görmedim. İlk adet tarihim 10 şubat (5-6 gün sürdü) sonrasında 16 Mart adet oldum (5 gün) 35gün sonrasında. En sonra bayram sabahı 21 Nisan adet oldum ama kısa sürdü bugün bitti üçüncü gün. Ama lekelenme gibi son adet günün de olduğu gibi koyu renkte ve silinince. Normalde yoğun olurdum ama bu sefer öyle olmadı. İlk günü 1-1,5 ped anca ikinci günü 1 ped olmayacak kadar bugünde zaten lekelenme.
Bir an bende şüphelendim ama gebelik olacağını sanmıyorum. Yarın doktorumla konuşacağım olmadı bir kan veririm.

Sonucunun nedir acaba hamile misiniz

Sonucunun nedir acaba hamile misiniz
Şu an bilmiyorum ama hiç ümidim yok. Dün hiç lekelenme olmadı silindikçe koyu leke vardı bugün ise yine silindikçe var ped de yok ama bu seferde adet kanı gibi hiç anlamadım.
Çalıştığımdan dolayı gidemedim. Mesai sonrası acile gidip kan verip bakacağım ona göre yatın doktorumu arayıp danışacağım

Hayırlısı olsun inşallah sonucu paylaş lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…