- 11 Nisan 2023
- 64
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi Pluviophilesiz
-
Benim yerleşme kanaması gebeliği öğrendikten sonra olmuştu ben çok başında öğrendim evse test yapmıştım o kadar silikti ki yani zor görmüştüm. Yerleşme kanaması olurken test yapmanın sonucu farklı gösterip göstermeyeceğibi bilmiyorum valla ilk defa gördüm. Benim kanama kahverengimsiydi 2 gün sürdü belim aşırı ağrıyordu kasıklaeda hafif batma tabi herkeste farklı olur belirtiler eger ben olsam dayanamaz test yapardımMerhabalar, benim en son adetim 19 martta oldu. Normalde adetim 21-22 günde olur ve 8 gün sürüyordu. 8-9 nisan gibi adetim gelecek diye gözüküyordu. Ama 2 gün öncesinden ağzımda farklı bir tat vardı. Acı veya kötü de değil, farklı rahatsız etmeyen bir tattı. Ben oruçtan dolayı diye düşündüm. Reglim de migrenimden dolayı 2 den fazla ağrı kesici almışsam, veya çok stresli olduğumda uzama yapabiliyordu. Böyle bir durum da yok ve 4 gün gecikmem oldu. Şüphelenip test aldım. Ama dün gece karnımda hafif sancı vardı ve sahurda peçetede affedersiniz ama çok açık pembe leke geldi. Normalde böyle hiç olmamıştı. Az önce baktığımda da biraz daha sarıya yakındı. Şimdi ise karın ağrım çok nadir bir şey hissettiriyor, onun dışında ağrım çok yok. Yerleşme ise yerleşme zamanında test çok doğru göstermeyebiliyor diye gördüm, emin olamadım, şu anda test yapmalıyım sizce? Oruç için de emin olmadan bırakmak istemiyorum. Bu durum sıkıntı oluşturur mu?
Yerleşmenin üzerinden bi kaç gün geçmesi daha saglıklı sonuç verir ben 3-4 gün sonra test yapmıştım Pozitif görmüştümMerhabalar, benim en son adetim 19 martta oldu. Normalde adetim 21-22 günde olur ve 8 gün sürüyordu. 8-9 nisan gibi adetim gelecek diye gözüküyordu. Ama 2 gün öncesinden ağzımda farklı bir tat vardı. Acı veya kötü de değil, farklı rahatsız etmeyen bir tattı. Ben oruçtan dolayı diye düşündüm. Reglim de migrenimden dolayı 2 den fazla ağrı kesici almışsam, veya çok stresli olduğumda uzama yapabiliyordu. Böyle bir durum da yok ve 4 gün gecikmem oldu. Şüphelenip test aldım. Ama dün gece karnımda hafif sancı vardı ve sahurda peçetede affedersiniz ama çok açık pembe leke geldi. Normalde böyle hiç olmamıştı. Az önce baktığımda da biraz daha sarıya yakındı. Şimdi ise karın ağrım çok nadir bir şey hissettiriyor, onun dışında ağrım çok yok. Yerleşme ise yerleşme zamanında test çok doğru göstermeyebiliyor diye gördüm, emin olamadım, şu anda test yapmalıyım sizce? Oruç için de emin olmadan bırakmak istemiyorum. Bu durum sıkıntı oluşturur mu?
Test yapmamak için kendimi zor tutuyorumBenim yerleşme kanaması gebeliği öğrendikten sonra olmuştu ben çok başında öğrendim evse test yapmıştım o kadar silikti ki yani zor görmüştüm. Yerleşme kanaması olurken test yapmanın sonucu farklı gösterip göstermeyeceğibi bilmiyorum valla ilk defa gördüm. Benim kanama kahverengimsiydi 2 gün sürdü belim aşırı ağrıyordu kasıklaeda hafif batma tabi herkeste farklı olur belirtiler eger ben olsam dayanamaz test yapardım
İnşaallah hayırlısıylaYerleşmenin üzerinden bi kaç gün geçmesi daha saglıklı sonuç verir ben 3-4 gün sonra test yapmıştım Pozitif görmüştüm
İnşallah size de nasip olur
Ayy ilk olunca öyle oluyor cidden ben kaç tane testi boşa kullandım insan sabırsız oluyor rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinTest yapmamak için kendimi zor tutuyorumbenimde ilk gebelik olacağı için çok bilgim yok, araştırınca öyle denk geldi. O zaman 1 gün daha dayanmaya çalışıp yapayım testi
Ayy ilk olunca öyle oluyor cidden ben kaç tane testi boşa kullandım insan sabırsız oluyor rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinTest yapmamak için kendimi zor tutuyorumbenimde ilk gebelik olacağı için çok bilgim yok, araştırınca öyle denk geldi. O zaman 1 gün daha dayanmaya çalışıp yapayım testi
Yaaa benim de tam regl günümde oldu hamile olduğumu bilmesem adet oldum sanıp üzülürdümİnşaallah hayırlısıylaben de yerleşme hep regl öncesinde oluyor diye gördüm ondan dolayı mı sonra yapılmalı diye düşündüm. Benim regl zamanında gelince kafam karıştı
Benim de boşa giden oldu, o yüzden biraz dayanayım dedim ama siz böyle söyleyince hemen yapasım geliyorAyy ilk olunca öyle oluyor cidden ben kaç tane testi boşa kullandım insan sabırsız oluyor rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
Yaaa benim de tam regl günümde oldu hamile olduğumu bilmesem adet oldum sanıp üzülürdüm
Yani herkeste farklı ama inşallah gebesinizdir dualarım sizinleBenim de boşa giden oldu, o yüzden biraz dayanayım dedim ama siz böyle söyleyince hemen yapasım geliyor
İnşaallah teşekkür ederimYani herkeste farklı ama inşallah gebesinizdir dualarım sizinle
Maalesef negatiftiÜmitlendirmek istemem ama bende aynı şeyleri yaşamıştım sonucum pozitifti test yapmamak için kendimi zor tutuyordum sonucunuz ne oldu
Üzülmeyin Allah gönlünüze göre versin inşallahMaalesef negatifti
İnşaallah hepimizin, teşekkür ederimÜzülmeyin Allah gönlünüze göre versin inşallah
Sonucunun nedir acaba hamile misinizBen aralıkta dış gebelik dolayı kürtaj oldum ve sonrasında adet görmedim. İlk adet tarihim 10 şubat (5-6 gün sürdü) sonrasında 16 Mart adet oldum (5 gün) 35gün sonrasında. En sonra bayram sabahı 21 Nisan adet oldum ama kısa sürdü bugün bitti üçüncü gün. Ama lekelenme gibi son adet günün de olduğu gibi koyu renkte ve silinince. Normalde yoğun olurdum ama bu sefer öyle olmadı. İlk günü 1-1,5 ped anca ikinci günü 1 ped olmayacak kadar bugünde zaten lekelenme.
Bir an bende şüphelendim ama gebelik olacağını sanmıyorum. Yarın doktorumla konuşacağım olmadı bir kan veririm.
Şu an bilmiyorum ama hiç ümidim yok. Dün hiç lekelenme olmadı silindikçe koyu leke vardı bugün ise yine silindikçe var ped de yok ama bu seferde adet kanı gibi hiç anlamadım.Sonucunun nedir acaba hamile misiniz
Hayırlısı olsun inşallah sonucu paylaş lütfenŞu an bilmiyorum ama hiç ümidim yok. Dün hiç lekelenme olmadı silindikçe koyu leke vardı bugün ise yine silindikçe var ped de yok ama bu seferde adet kanı gibi hiç anlamadım.
Çalıştığımdan dolayı gidemedim. Mesai sonrası acile gidip kan verip bakacağım ona göre yatın doktorumu arayıp danışacağım
Daha yeni gittim enabızdan sonucuma baktım.Hayırlısı olsun inşallah sonucu paylaş lütfen
Hayırlısı olsun canımDaha yeni gittim enabızdan sonucuma baktım.
Beta değerim 0,270mlU/mL
Yani gebelik yokyarın doktoruma gideceğim muayene olmaya çünkü adet oldum olmadım gibi normal değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?