• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

Kizilaydy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
16
5
1
26
Kızlar başına gelen var mı? Adetime 9 gün var ama bu sabah akıntıyla beraber çok hafif açık kahverengi lekelenme gördüm yerleşme kanaması olabilir mi başına gelen var mı?

Kızlar başına gelen var mı? Adetime 9 gün var ama bu sabah akıntıyla beraber çok hafif açık kahverengi lekelenme gördüm yerleşme kanaması olabilir mi başına gelen var mı?
Adetime 8 gün kala benim de 3 gün boyunca ara ara kahverengi lekelenme oldu. Reglim 3 gün geçince de idrarda baya belirgin çıktı gebelik. Bu c.tesi dr'a gidicem.

Koyu kahverengi miydi açık kahverengi mi benimki bulanık acık kahve akıntı. Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada
Aslında farklı olduğunu görünce anlıyorsun regl kanaması rengi değil. mesela kolunuz birazcık kanasa bir beze silseniz kuruyunca kahverengi olur ya onun gibi. Açık kahverengi diye hatırlıyorum peçeteyle silince de pembemsi geliyor kuruyunca kahverengi oluyor.

Adetime 8 gün kala benim de 3 gün boyunca ara ara kahverengi lekelenme oldu. Reglim 3 gün geçince de idrarda baya belirgin çıktı gebelik. Bu c.tesi dr'a gidicem.
Merhaba benim de adetime 1 2 gün var sabah kahverengi leke geldi regl oldum sandım ama açık kahverengi adet kanı gibi değil şüphelenip test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik var mı

Eklentiler

• 208DC4A3-DEFC-416A-8F26-7AA0B50FE289.jpeg
    208DC4A3-DEFC-416A-8F26-7AA0B50FE289.jpeg
    225 KB · Görüntüleme: 437
  • 68AF3A1B-E99A-47A5-B2B2-38437C87BF7D.jpeg
    68AF3A1B-E99A-47A5-B2B2-38437C87BF7D.jpeg
    160,6 KB · Görüntüleme: 439
Merhaba benim de adetime 1 2 gün var sabah kahverengi leke geldi regl oldum sandım ama açık kahverengi adet kanı gibi değil şüphelenip test yaptım böyle çıktı sizce hamilelik var mı
Soldaki testte daha belirgin diğerinde göremedim. Benim yerleşme kanamam adetten 8 gün önce falan gelmişti 3 gün sürdü ara ara az geldi

Soldaki testte daha belirgin diğerinde göremedim. Benim yerleşme kanamam adetten 8 gün önce falan gelmişti 3 gün sürdü ara ara az geldi
Hmmm anladım soldaki erken gebelik testi diğeri kaset test onda dğeri kadar çıkmadı ama çıplak gözle görülüyor gibi bi kaç gün bekleyip tekrar test yapıcam sağlıklı bir gebeliktir inşallah☺️

Hmmm anladım soldaki erken gebelik testi diğeri kaset test onda dğeri kadar çıkmadı ama çıplak gözle görülüyor gibi bi kaç gün bekleyip tekrar test yapıcam sağlıklı bir gebeliktir inşallah☺️
Elinde ovulasyon varsa onu da yap lh hormonu da artıyor gebelikte ve çift çizgi belirgin çıkıyor benim öyle oldu her iki testi de günlerce tekrarlayarak takip ettim

Elinde ovulasyon varsa onu da yap lh hormonu da artıyor gebelikte ve çift çizgi belirgin çıkıyor benim öyle oldu her iki testi de günlerce tekrarlayarak takip ettim
Yok malesef yarın tekrar bhcg testi yapıcam sonra da kan veririm siz şuan gebe misiniz

Merhaba bende şu an sizinle aynı durumdayım son durumunuz nedir acaba inşallah bebiş haberini almışsındır 🥰

Merhaba bende şu an sizinle aynı durumdayım son durumunuz nedir acaba inşallah bebiş haberini almışsındır 🥰
Merhaba, evet beta 155 çıktı daha sonra 262 oldu ertesi gün aşırı yoğun kasık ağrım oldu hastaneye gittik dış gebelik olabilir dedi doktor bekliyoruz bakalım beta değerimin düşmesini..

Merhaba, ben 9 gün önce rahim filmi çektirdim gün aşırı ilişki oluyor, reglime 13 gün var ve açık kahverengi lekelenmem oluyor yerleşme kanaması olabilir mi sizin ki yerleşme kanaması mıydı

Back