Yerleşme kanaması mı?

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
330
53
33
Arkadaşlar merhaba adetime bir hafta var. Beta hcg değerim 60 çıktı. Ama Bugün kahverengimsi bir akıntı geldi ara ara gelmeye devam ediyor. Ben gebeysem gebe olduğumu bilmeden covid aşısı oldum çok korkuyorum acaba bişey olur mu?

Aşıdan birsey olacağını düşünmüyorum kahverengi akinti yerlesme kanamasi olabilir içinizi ferah tutun sabırlı olun gerisi gelir ins.

Beta 60 olduğuna göre gebelik var demek farkında mısınız. Yerleşme kanaması olabilir kahverengi kanama ama artışı nasıl betanın sağlıkla yükseliyor mu en az yüzde 60
aşı içinde doktorunuzla görüşmeniz daha mantıklı olur

En az yüzde 60 ne demek gerçekten hiç bilmiyorum açıklar mısınız önümdeki süreci

En az yüzde 60 ne demek gerçekten hiç bilmiyorum açıklar mısınız önümdeki süreci
Sağlıklı gebelik olması için beta değerin en az yüzde 60 doktorlar genelde iki günde iki katı artmasını bekler yani bugün 100 çıkan beta hcg iki gün sonra en az 160 çıkmalı doktorların sağlıklı bir gebelik diyebilmesi için

Teşekkür ederim gören de ne kadar cahil filan diyebilir ama hiç beklemiyordum hala şoktayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…