- 25 Ağustos 2020
- 142
- 270
- 31
-
- Konu Sahibi corekotuannesi
Sağolun evet sıkışıp uyandım. Öyle olunca fotoğraf gelmedi aklıma hatta rüya değil görüyorsun rüya sanma sabah diye kendimi tembihledimHAyırlı olsun çizgi hemen cıktı sanırım si foto yu geç çektiniz heralde
Ay ne güzel sevinmişsindir .şimdi nasıl heyecanlısındır Allah bozmasın inşallahSağolun evet sıkışıp uyandım. Öyle olunca fotoğraf gelmedi aklıma hatta rüya değil görüyorsun rüya sanma sabah diye kendimi tembihledim
Çok hemde ama çokta endişeliyim yine kaybedersem diye buruk bir sevinç. Yarın da pozitif çıkarsa haftaya reglim de geçmiş olacak hemen soluğu doktorumda alıcam. Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasınAy ne güzel sevinmişsindir .şimdi nasıl heyecanlısındır Allah bozmasın inşallah
Devlete gidecekseniz şimdiden randevu alın yoksa randevu bulamazsınız valla.ben hep 20 gün öncesinden alıyorumÇok hemde ama çokta endişeliyim yine kaybedersem diye buruk bir sevinç. Yarın da pozitif çıkarsa haftaya reglim de geçmiş olacak hemen soluğu doktorumda alıcam. Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yok yaklaşık bir buçuk yıldır özelde, bulunduğum şehirde baya iyi bir doktora gidiyorum. Kendi hastası olunca hemen alıyor yoksa onda da iki haftadan önce randevu almak imkansızDevlete gidecekseniz şimdiden randevu alın yoksa randevu bulamazsınız valla.ben hep 20 gün öncesinden alıyorum
Hayırı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşaallah
Sağolun amin inşallahHayırı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşaallah
Kan lekesini kaç gün gördünüz ve ne miktarda ayrıca başka nasıl belirtiniz vardı burdan yazarsanız çok sevinirim
Meraba aynı durumu aynı sekılde bende yasadım bugunde dedıgınız gıbı akıntı seklınde geldı agtıda vardı yumurtlamanın uzerıne 8 gun gectı 2 gun yumurtalama oldu sızın sonucnuz nasıl oldu acabaMerhaba kızlar ayın 14 ünde ovilasyonda pil gördüm. Bir önceki ve bir sonraki günü değerlendirdik. Şimdi regle beş günüm var ve az önce lavaboda akıntımda birlikte bir kırmızılık gördüm. (Akıntının içerisindeydi) Ve bugün kasık ağrısı cektim. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi bir kaybım var çok istiyorum.
Merhaba hamileyim çok şükürMeraba aynı durumu aynı sekılde bende yasadım bugunde dedıgınız gıbı akıntı seklınde geldı agtıda vardı yumurtlamanın uzerıne 8 gun gectı 2 gun yumurtalama oldu sızın sonucnuz nasıl oldu acaba
Amiin ınsallah tesekkur ederım beklemedeyım bakalım cok ıstıyorum bende, allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahMerhaba hamileyim çok şükürdarısı başınıza
Merhabalar gördüğüm kadarıyla hamilesin şuan seninle aynı durumu yaşıyorum, 5 gün var adetime bugün kan vermek zorunda kaldım 1.20 çıktı 4 şubatta adet olacağım senin ne zaman belli oldu idrar da ne zaman çıktı ne olur bana da bilgi veriri misin bir umut,Merhaba kızlar ayın 14 ünde ovilasyonda pil gördüm. Bir önceki ve bir sonraki günü değerlendirdik. Şimdi regle beş günüm var ve az önce lavaboda akıntımda birlikte bir kırmızılık gördüm. (Akıntının içerisindeydi) Ve bugün kasık ağrısı cektim. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi bir kaybım var çok istiyorum.
Merhaba ksuura bakma çok geç gördüm. Benim adetim birgün geçtiğinde kanda 377 çıkmıştıMerhabalar gördüğüm kadarıyla hamilesin şuan seninle aynı durumu yaşıyorum, 5 gün var adetime bugün kan vermek zorunda kaldım 1.20 çıktı 4 şubatta adet olacağım senin ne zaman belli oldu idrar da ne zaman çıktı ne olur bana da bilgi veriri misin bir umut,