Yerleşme Kanaması Mı?

Ay ne güzel sevinmişsindir .şimdi nasıl heyecanlısındır Allah bozmasın inşallah
Çok hemde ama çokta endişeliyim yine kaybedersem diye buruk bir sevinç. Yarın da pozitif çıkarsa haftaya reglim de geçmiş olacak hemen soluğu doktorumda alıcam. Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Çok hemde ama çokta endişeliyim yine kaybedersem diye buruk bir sevinç. Yarın da pozitif çıkarsa haftaya reglim de geçmiş olacak hemen soluğu doktorumda alıcam. Allah isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Devlete gidecekseniz şimdiden randevu alın yoksa randevu bulamazsınız valla.ben hep 20 gün öncesinden alıyorum

01CDAB4E-0E0A-4D28-8F2D-FBCC460043F5.jpeg Şükürler olsun hamileyimmm☺️🤲🏻

Hayırı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşaallah 🌺
Kan lekesini kaç gün gördünüz ve ne miktarda ayrıca başka nasıl belirtiniz vardı burdan yazarsanız çok sevinirim
Sağolun amin inşallah 🤲🏻 Sadece bir kez gördüm gün ya da saat demek bile doğru olmaz. Ağrım oldu. Tuvalete gittim afedersiniz akıntımın içinde birkaç damla kan lekeleri vardı bu kadar. Sonraki gün de kaset test silik çıktı. Başka hiç bir belirtim yoktu. Sadece duyusal olarak iniş çıkışlarım çok fazla ve adetim gecikti. Ne bulantı ne göğüs ağrısı. Dün doktorun odasına bile ağlayarak girdim ☺️Çok şükür değerim adeti birgün geçince 377 çıktı. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤲🏻

Merhaba kızlar ayın 14 ünde ovilasyonda pil gördüm. Bir önceki ve bir sonraki günü değerlendirdik. Şimdi regle beş günüm var ve az önce lavaboda akıntımda birlikte bir kırmızılık gördüm. (Akıntının içerisindeydi) Ve bugün kasık ağrısı cektim. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi bir kaybım var çok istiyorum.
Meraba aynı durumu aynı sekılde bende yasadım bugunde dedıgınız gıbı akıntı seklınde geldı agtıda vardı yumurtlamanın uzerıne 8 gun gectı 2 gun yumurtalama oldu sızın sonucnuz nasıl oldu acaba

Merhaba kızlar ayın 14 ünde ovilasyonda pil gördüm. Bir önceki ve bir sonraki günü değerlendirdik. Şimdi regle beş günüm var ve az önce lavaboda akıntımda birlikte bir kırmızılık gördüm. (Akıntının içerisindeydi) Ve bugün kasık ağrısı cektim. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi bir kaybım var çok istiyorum.
Merhabalar gördüğüm kadarıyla hamilesin şuan seninle aynı durumu yaşıyorum, 5 gün var adetime bugün kan vermek zorunda kaldım 1.20 çıktı 4 şubatta adet olacağım senin ne zaman belli oldu idrar da ne zaman çıktı ne olur bana da bilgi veriri misin bir umut,

Merhabalar gördüğüm kadarıyla hamilesin şuan seninle aynı durumu yaşıyorum, 5 gün var adetime bugün kan vermek zorunda kaldım 1.20 çıktı 4 şubatta adet olacağım senin ne zaman belli oldu idrar da ne zaman çıktı ne olur bana da bilgi veriri misin bir umut,
Merhaba ksuura bakma çok geç gördüm. Benim adetim birgün geçtiğinde kanda 377 çıkmıştı

X