Yerleşme Kanaması Mı?

corekotuannesi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
142
270
31
Merhaba kızlar ayın 14 ünde ovilasyonda pil gördüm. Bir önceki ve bir sonraki günü değerlendirdik. Şimdi regle beş günüm var ve az önce lavaboda akıntımda birlikte bir kırmızılık gördüm. (Akıntının içerisindeydi) Ve bugün kasık ağrısı cektim. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi bir kaybım var çok istiyorum.

Merhaba kızlar ayın 14 ünde ovilasyonda pil gördüm. Bir önceki ve bir sonraki günü değerlendirdik. Şimdi regle beş günüm var ve az önce lavaboda akıntımda birlikte bir kırmızılık gördüm. (Akıntının içerisindeydi) Ve bugün kasık ağrısı cektim. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi bir kaybım var çok istiyorum.
Ben tecrübeli değilim ama okuyup araştırdığım kadarıyla yerleşme döllenmeden 8 9 gün sonra oluyor buda sizin pik tarihinizle uyumlu gibi, bi de yerleştikten sonra beta hcg salgılanmaya baslıyor bugün negatif olması normal, varsa 2 3 güne cıkar bence. Umarım vardır🙏🏻

Yaptığım testlerden kendime olan saygımı yitirdim ne kadar iradesizmişim diye eşimden saklıyorum testleri deli falan diyecek artık. Bu kez de regl olursam yemin edicem günümden önce test yapmayacağım diye. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın inşallah.

Yaptığım testlerden kendime olan saygımı yitirdim ne kadar iradesizmişim diye eşimden saklıyorum testleri deli falan diyecek artık. Bu kez de regl olursam yemin edicem günümden önce test yapmayacağım diye. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın inşallah.
BEnde bugün eşime kızdım hep ben çabalıyorum diye .randevu al dedim ürolojiden ilk defa ona patladım

Merhaba kızlar benim bat 17 aralıktı battan 4 gün önce kahveremgi leke geldi 1 damla belirgin bi şekilde birde peçeteye sildikçe çok açık kahverengi leke gördüm adetim geçti hala adet olmadım az önce yine aynısı oldu idrar tesleri bi negatif bi silik çıktı pazartesi kanda negatif çıktı ama hala olmadım bugün aynı akınrı oldubekledim adetmi diye sancım yoktu devamı gelmedi bu nedir acaba çok korktuyorum gerçekten

Merhaba kızlar benim bat 17 aralıktı battan 4 gün önce kahveremgi leke geldi 1 damla belirgin bi şekilde birde peçeteye sildikçe çok açık kahverengi leke gördüm adetim geçti hala adet olmadım az önce yine aynısı oldu idrar tesleri bi negatif bi silik çıktı pazartesi kanda negatif çıktı ama hala olmadım bugün aynı akınrı oldubekledim adetmi diye sancım yoktu devamı gelmedi bu nedir acaba çok korktuyorum gerçekten
Beklemekten başka çaren yok

Ben sabah kaset test yaptım çok silik çıktı. Bugün de gidip erken gebelik alacağım sanırım hamileyim ☺️Aşağıya ekliyorum üstteki düne alttaki bugüne ait

Eklentiler

• 84ACB13E-EC78-4C4C-B1F6-7B66866FAA58.jpeg
    84ACB13E-EC78-4C4C-B1F6-7B66866FAA58.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 232
Canım moralini bozmak gibi olmasın inşallah vardır 🤲🏻 Ama test bozuk gibi duruyor bidaha testi yenile istersen birde erken gebelik olandan al bakalım
Estağfrullah düşüncenizi anlıyorum ama hissedilir ya hani öyle birşey var içimde sabah ilk on dk da çıktı fotoğraf aklıma gelmedi çünkü gece altı gibiydi sanırım, uyandım sıkışıp 🤭

X