Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah inşallah. Şuan bile yumurtaliklarimin ağrısından duramıyorum erken die de test yapamıyorumCanım bende yumurtlama günü ve ertesi günü aynı dediğin gibi yapışkan bi akıntım oldu sonradan öyle çok belirgin bi akıntım olmadı ama kasık ağrısı o ara çok oldu şuandada hafif batmalar oluyor ama yunurtlama günlerini değerlendirdiğimiz için olabilirmiş bakalım görücez ya adet sancısı yada hamilelik inşallah 2. Sidir![]()
Yapma canım bekle adet günün geçsin sabırlı olmak lazımInşallah inşallah. Şuan bile yumurtaliklarimin ağrısından duramıyorum erken die de test yapamıyorum
Bu kez güzel sabrediyorum inşallahYapma canım bekle adet günün geçsin sabırlı olmak lazım
Tabiki ben oğluma hamileliğimde regl günümde kasık ağrımdan sürekli wc gitmiştim ha oldum ha olucam diye sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik belirtileri ile regl belirtileri tıpkısının aynısı cnm.Selam kizlar oncelikle Allah hepinizin gonlune gore versin size bir sorum olacak yumurtlamadam 9 gun sonra adetime bir hafta kala bir kere gece bir keredr gunduz pembe leke geldi normalde aslaa lekelenme olmaz bende simdidede adet gunum ve hafif sancim var acaba o pempe leke yerlesme kanimiydi bide yerlesmeyse neden sancim var leke gorup sanci ceken varmi
olabilir neden olmasın arkadaşıma da aynısı olmuştu inşallah öyledir.Kızlar adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme başladı 3 gündür ara ara oluyor, ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Yerleşme kanaması yaşayıp hamile olan var mı ?Çok stresliyim boşuna umutlanmak istemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.![]()
maalesef öyle değildi, adet oldumolabilir neden olmasın arkadaşıma da aynısı olmuştu inşallah öyledir.