Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende yumurtlama günü ve ertesi günü aynı dediğin gibi yapışkan bi akıntım oldu sonradan öyle çok belirgin bi akıntım olmadı ama kasık ağrısı o ara çok oldu şuandada hafif batmalar oluyor ama yunurtlama günlerini değerlendirdiğimiz için olabilirmiş bakalım görücez ya adet sancısı yada hamilelik inşallah 2. Sidir ☺️
Inşallah inşallah. Şuan bile yumurtaliklarimin ağrısından duramıyorum erken die de test yapamıyorum

Selam kizlar oncelikle Allah hepinizin gonlune gore versin size bir sorum olacak yumurtlamadam 9 gun sonra adetime bir hafta kala bir kere gece bir keredr gunduz pembe leke geldi normalde aslaa lekelenme olmaz bende simdidede adet gunum ve hafif sancim var acaba o pempe leke yerlesme kanimiydi bide yerlesmeyse neden sancim var leke gorup sanci ceken varmi
Tabiki ben oğluma hamileliğimde regl günümde kasık ağrımdan sürekli wc gitmiştim ha oldum ha olucam diye sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik belirtileri ile regl belirtileri tıpkısının aynısı cnm.

Bu tip akintilar olabiliyor. Yerlesme kanamasi esasen hormonlarin ani degisikliginden oluyormus. Yani gebelik olmasa da yumurtlama veya regl oncesi de olabiliyor. Bu ay 25. gunumde benim de oldu. Hatta erken adet olacagim, duzenim bozulacak diye uzuldum. Sonra kesildi ve 29. gunde regl oldum. Hamile olmadigimi vucut sicakligimi olctugum icin biliyordum. Bosuna umitlenmemek en iyisi. Bazi arkadaslarin dedigi gibi birkac gunluk gecikmeyi beklemek lazim.

Benim dün adet tarihimden birkaç gün önce pembe lekelenmem oldu ama sonrasında hep kahve rengi lekenme suan kanama falan yok çok umutluydum bu ay acaba hala yerleşme olabilir mi? Yoksa hiç kahverengi lekeye donmezmiydi

Kızlar adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme başladı 3 gündür ara ara oluyor, ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Yerleşme kanaması yaşayıp hamile olan var mı ?Çok stresliyim boşuna umutlanmak istemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. 🙏🏻

Kızlar adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme başladı 3 gündür ara ara oluyor, ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Yerleşme kanaması yaşayıp hamile olan var mı ?Çok stresliyim boşuna umutlanmak istemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. 🙏🏻
olabilir neden olmasın arkadaşıma da aynısı olmuştu inşallah öyledir.

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışları görüldü. Ancak bugün yorucu bir gündü ve kahverengi damla şeklinde lekelenmem oldu. Yerleşme olabilir mi 🤔

Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di

Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di

Back