• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanaması mı yoksa ara kanama mi?

Benim ablamda kiloludur ve kocası üstüne ceket atsa hamile kaliyor😁Yumurtalar sağlıklı olunca kilo önemli deyil bence hamile kalmak için.Hamile kaldığınızdada zaten doktor sizi yonlendirir 😊
Tesekkur ederim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun😊 belki regl olacagiz belki de bu ay hamile etiketi yapacagiz kim bilir... allah kimsenin kucağını bos bırakmasın.

Selam kızlar, burada her ay boyle konular acmak istemiyorum ama napiyim ne yasadigimi anlayamiyorum. 19 agustos yumurtlama günümde korunmasiz bir iliskim oldu. Ovulasyonla takip etmedim tamamen uygulamada yazan. 23 agustos sabahinda kahverengi kivamli bir akıntı geldi. O gun boyunca 4 5 damla kadar oldu. Bugün de bir ara turuncu renkli sonra yine kahverengi akinti geldi az miktarda. Esim ara kanama olabilir mi dedi. Bir yanim da düşünmek istemesem de yerlesme kanamasi olabilir mi diyor? Bu arada ovulasyon döneminde baska korunmasiz iliskim olmadi. Adet bittikten sonraki gün olmuştu. O gunlerde yumurtlamış olmam diye düşünüyorum. Her ay boyle konular açarak birilerini sıkıyorsam özür dilerim. Hemen hepiniz bu yollardan geçmissiniz ya da hala bu yolda olabilirsiniz. O yuzden beni anlayacaginizi dusunuyorum. Tecrubelilerden yanıt bekliyorum. 🌸🤍
Merhabalar👋 Son durumunuz ne oldu acaba gebelik durumu varmıymış?

Merhaba damla damla mi geliyor ara kanama? su an bende de var ara kanama demişti daha önce doktorum ama leke şeklindeydi. Şimdi ilk kez damla damla geliyor

Back
X