Yerlesme kanamasi mi yasiyorum

psikopos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
81
39
29
Merhaba arkadaşlar, 2 senelik evliyim Aralık ayından beri çocuk düşünüyoruz, günü gününe adet olan biri değilim o yüzden ovulasyon günlerimi takip etmekte zor benim için, 2 gündür alt karin bölgemde hafif kram gibi sancılar var ama rahatsız edici değil, onun dışında 2 gündür çok hafif pembemsj ve kahve sanki karışık böyle bir akıntı geliyor daha çok peçeteye geliyor ama aşırı değil bir pedi doldurmaz başka da bir belirti yaşamıyorum açıkçası gebelik olabilir mi? Tecrübeli kadınlar yorumlarınızı bekliyorum😍 alta da adet dongulerimi girdim inşallah hamileyimdir🙏

Eklentiler

• Screenshot_20220514-015310_My Calendar.jpg
    Screenshot_20220514-015310_My Calendar.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba arkadaşlar, 2 senelik evliyim Aralık ayından beri çocuk düşünüyoruz, günü gününe adet olan biri değilim o yüzden ovulasyon günlerimi takip etmekte zor benim için, 2 gündür alt karin bölgemde hafif kram gibi sancılar var ama rahatsız edici değil, onun dışında 2 gündür çok hafif pembemsj ve kahve sanki karışık böyle bir akıntı geliyor daha çok peçeteye geliyor ama aşırı değil bir pedi doldurmaz başka da bir belirti yaşamıyorum açıkçası gebelik olabilir mi? Tecrübeli kadınlar yorumlarınızı bekliyorum😍 alta da adet dongulerimi girdim inşallah hamileyimdir🙏
bende hamileliğimde pembe lekelenme yaşadım canim inşallah hamlesindir

Bugün oldu devamı gelmedi kanamanın sadece çok hafif peçeteye geliyor ama kasik ağrılarım bacaklarıma vurmaya başladı inşallah adet olmam ya bu arada hayırlı olsun bebisin Rabbım sağlıkla büyütsün inşallah 😍
saol kuzum ben tüp bebekle hamile kaldim ikizlere ama 24 haftalık doğdular sende insallah hamilesindir merak ederim ben bana da haber et

Eğer hamile değilsen ki inşallah hamilesindir bi dahaki ay ovulasyon gününü takip etmek için test alabilirsin. Ben iki kere denedim 1.sinde nasip olmadı şimdi ikincisinde beklemedeyim. Ben de yumurtlama gününden 1hafta sonra pembe leke geldi 2 gün sürdü sonra 2 gün bişey yok dünden beri yine geldi adetime de 3 gün kaldı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah tutmuştur ikimizinki de yerleşme kanamasıdır 🤲🏻🤲🏻

Eğer hamile değilsen ki inşallah hamilesindir bi dahaki ay ovulasyon gününü takip etmek için test alabilirsin. Ben iki kere denedim 1.sinde nasip olmadı şimdi ikincisinde beklemedeyim. Ben de yumurtlama gününden 1hafta sonra pembe leke geldi 2 gün sürdü sonra 2 gün bişey yok dünden beri yine geldi adetime de 3 gün kaldı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah tutmuştur ikimizinki de yerleşme kanamasıdır 🤲🏻🤲🏻
Ayyyy hadi inşallah güzel haberlerle geliriz ikimizde, bende adet tarihim geçmeden test yapmak istemedim ama sonucu buraya yazarım, bu seferde olmazsa denerim artık bende ovulasyon testlerini

Merhaba canım test yaptın mı, bende cuma gününü bekliyorum yapmak için hala adet olmadım merak ettim son durum nedir

Ben adete 2 gün kala test yaptım canım malesef negatifti bugün adet günüm bekliyorum. İnşallah senin vardırr 💗
Bende hala adet olmadım bekliyorum biraz daha zaman geçsin lekelenmeden sonra kesildi şu an hiçbir şey gelmiyor ama midem de açlık hissi ve yanma var birde adet sancısı gibi ara ara kramplar devam ediyor bakalım sonunda adet mi olacam inşallah hamişizdir, bu arada erken olabilir bazılarında sonradan teste çıkıyor hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bende hala adet olmadım bekliyorum biraz daha zaman geçsin lekelenmeden sonra kesildi şu an hiçbir şey gelmiyor ama midem de açlık hissi ve yanma var birde adet sancısı gibi ara ara kramplar devam ediyor bakalım sonunda adet mi olacam inşallah hamişizdir, bu arada erken olabilir bazılarında sonradan teste çıkıyor hakkımızda hayırlısı olsun canım
Senin de adet günün bugün müydü bi de lekelenme ne zaman başladı ne zaman bittii canımm

Senin de adet günün bugün müydü bi de lekelenme ne zaman başladı ne zaman bittii canımm
Ben günü gününe adet olan biri değilim duzensiz biraz o yüzden tahmin etmek zor ama takvim kullanıyorum takvime göre 4 gün gecikti diyor, benim lekelenme olayı perşembe günü başlamıştı, pazar günü bitti şimdi hiçbir şey yok lekenme olarak bu arada en son adet tarihim 18 nisan ila 23 nisan arasında olmuştu

A
Ben günü gününe adet olan biri değilim duzensiz biraz o yüzden tahmin etmek zor ama takvim kullanıyorum takvime göre 4 gün gecikti diyor, benim lekelenme olayı perşembe günü başlamıştı, pazar günü bitti şimdi hiçbir şey yok lekenme olarak bu arada en son adet tarihim 18 nisan ila 23 nisan arasında olmuştu
Ay senin yerleşme olması yüksek ihtimal gibi görünüyor inşallah öyledir yaaa :)) başka belirtin var mı mesela göğüslerinde bi farklılık falan? Bence iki üç gün daha bekle sonra test yap inşallah çift çizgiyi görürsün 🤲🏻🤲🏻

A

Ay senin yerleşme olması yüksek ihtimal gibi görünüyor inşallah öyledir yaaa :)) başka belirtin var mı mesela göğüslerinde bi farklılık falan? Bence iki üç gün daha bekle sonra test yap inşallah çift çizgiyi görürsün 🤲🏻🤲🏻
Ayyyy inşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin, başka belirti olarak ben adet zamanlarımda gogus hassasiyeti çok yaşardım ama şu an hiçbir şey hissetmiyorum hafif bir dolgunluk var ama agri yok, cuma gününü bekliyorum cuma gününe kadar adet gormezsem test yapacam bakalım, ama sende biraz zaman geçsin testini tekrarla sizi hiç tanımıyorum ama kendim kadar senin de güzel haberlerle gelmeni bekliyorum gerekirse aylar sonra olsun haber verelim cok merak ettim 😍

A

Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa hayırlısı olsun bakalım

Bende leke görünce ertesi gün kan vermiştim öyle öğrenmiştim hamile olduğumu . İnşallah hamilesindir 🤲

2 yıldır çocuk olmamış doktora gittiniz mi ? Bizde 1 bucuk yıl olmayınca eşimle doktora gittik eşimde sorun çıktı tüp bebekle hamile kaldim
Ben 2 yıllık evliyim ama 6 aydır çocuk düşünüyoruz, eşim kendisine geçen ay baktirdi sprem değerleri çok iyi çıktı, ben de sadece ultrason ile muayene olabildim onda da bir sıkıntı yok dedi doktor, 2 ay sonra tayinciyiz eşim asker bulunduğumuz yerdeki hastane koşulları iyi değil batıyı bekliyorum daha doğru tedavi için

X