Selam kızları size sormak istediğim bı konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. Adetim 1 ay gecikti iki hafta önce kanda gebelik testi yaptırdım ama negatif sonuç çıktı. 5 gün önce koyu kahverengi kanamam olmaya başladı acaba yerleşme kanaması mı? Evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı test yapmakta çok mu erken davrandım yoksa hamile değil miyim. Ne zaman test yapmam gerek?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması mı yaşıyorum?
- Konu Sahibi Denizcrk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #yerleşmekanaması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
1 ay gecikmeyle bebek 8 haftalik oluyor. Yani 8 haftalik bebegin yerlesmesi olmaz kalp atışı duyulur. Test yapmakta erken davranmamissiniz. 3 5 gun gecikmede test yapilir zaten. Doktorunuz ne dedi gecikme için? ilaç tedavi başlamadi mi?Selam kızları size sormak istediğim bı konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. Adetim 1 ay gecikti iki hafta önce kanda gebelik testi yaptırdım ama negatif sonuç çıktı. 5 gün önce koyu kahverengi kanamam olmaya başladı acaba yerleşme kanaması mı? Evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı test yapmakta çok mu erken davrandım yoksa hamile değil miyim. Ne zaman test yapmam gerek?
Malesef adet söktürücü yazın dedim ama gerek yok diyip yolladı.1 ay gecikmeyle bebek 8 haftalik oluyor. Yani 8 haftalik bebegin yerlesmesi olmaz kalp atışı duyulur. Test yapmakta erken davranmamissiniz. 3 5 gun gecikmede test yapilir zaten. Doktorunuz ne dedi gecikme için? ilaç tedavi başlamadi mi?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Baska hekime gidin. 1 ay gecikmek normal bir durum degil. Gerek yok denecek bir durum degil yani.Malesef adet söktürücü yazın dedim ama gerek yok diyip yolladı.
- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 23
- 26
Teşekkür ederim en kıssa zamanda gidicem.Baska hekime gidin. 1 ay gecikmek normal bir durum degil. Gerek yok denecek bir durum degil yani.
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Mrb adetime 4-5 gün kala iki testim de pozitif. Yalnız son kullanma tarihi 2020-101 ay gecikmeyle bebek 8 haftalik oluyor. Yani 8 haftalik bebegin yerlesmesi olmaz kalp atışı duyulur. Test yapmakta erken davranmamissiniz. 3 5 gun gecikmede test yapilir zaten. Doktorunuz ne dedi gecikme için? ilaç tedavi başlamadi mi?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Son kullanma tarihi geçmiş test, hatali pozitif vermez diye düşünüyorum. Hatali negatif verebilir. Hormon algilayicilari eskimiştir etkisini kaybetmiştir, bebek var oldugu halde hormonu algilamamistir. Anca böyle hatali negatif cikarir. Yoksa hatali pozitif imkansiz bence. O sebeple hamile oldugunuzu dusunuyorum. Yarin mutlaka kan verin.Mrb adetime 4-5 gün kala iki testim de pozitif. Yalnız son kullanma tarihi 2020-10
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Teşekkür ederim ben de aslında hata olsa pozitif çıkmaz gibi düşündüm ama tabi emin olamadım. 1 hafta önce kadar lekelenme oldu olacağım sandım sökmedi ve yer yer kasık ağrısı. Testi idrara tutar tutmaz şak diye ikimci çizgi beliriyor. Nerdeyse beklemeden. Sabah sağlık ocağına gideceğimSon kullanma tarihi geçmiş test, hatali pozitif vermez diye düşünüyorum. Hatali negatif verebilir. Hormon algilayicilari eskimiştir etkisini kaybetmiştir, bebek var oldugu halde hormonu algilamamistir. Anca böyle hatali negatif cikarir. Yoksa hatali pozitif imkansiz bence. O sebeple hamile oldugunuzu dusunuyorum. Yarin mutlaka kan verin.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
O kanama yerlesme kanamasidir. Direkt beliriyorsa hata falan yok dümdüz gebesiniz bence Fotografini yukler misiniz?Teşekkür ederim ben de aslında hata olsa pozitif çıkmaz gibi düşündüm ama tabi emin olamadım. 1 hafta önce kadar lekelenme oldu olacağım sandım sökmedi ve yer yer kasık ağrısı. Testi idrara tutar tutmaz şak diye ikimci çizgi beliriyor. Nerdeyse beklemeden. Sabah sağlık ocağına gideceğim
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Yüklediğim fotoğrafa alıntı yaptım sandım. İyki söylediniz hemen atıyorumO kanama yerlesme kanamasidir. Direkt beliriyorsa hata falan yok dümdüz gebesiniz bence Fotografini yukler misiniz?
Eklentiler
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bunun acabası yok tebrikler artik 300 mü çıkar 400 mü çıkar degerin bilemem allahim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin bana da dua et olur mu?Yüklediğim fotoğrafa alıntı yaptım sandım. İyki söylediniz hemen atıyorum
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
pamuk musun nesin Allaha şükür bir evladım var, 1 yaş 1 ayı geçiyor ama şimdi emin olamama sebebim tarihti ama tereddütüm gitti o konuda. Regl düzene girmemişti ve her regl dönemi iki kere oluyordum, sökmüyordu. İkincisini adam akıllı oluyordum. Ama şimdi ikinci döngü gelmedi
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Amin yaa çok teşekkürler. İlk gebeliğimde hatırladığım kadarıyla ya bir gün geçe ya da kala yaptığımda silikti. Soraki gün koyulaşmıştı ama şimdi hoop hemen oluyor demekki değeri de fazla çıkar inşallah beta ederim tabi tüm içtenliğimle. Senin ilk mi olacak inşallah?Bunun acabası yok tebrikler artik 300 mü çıkar 400 mü çıkar degerin bilemem allahim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin bana da dua et olur mu?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bu ay umidim yok. Hiç bebegim de yok. Nasip olur insallahAmin yaa çok teşekkürler. İlk gebeliğimde hatırladığım kadarıyla ya bir gün geçe ya da kala yaptığımda silikti. Soraki gün koyulaşmıştı ama şimdi hoop hemen oluyor demekki değeri de fazla çıkar inşallah beta ederim tabi tüm içtenliğimle. Senin ilk mi olacak inşallah?
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Ay inşallah. Sağlıkla Hayırlısıyla olsun tez vakitte Meeyem suresini günde bir kere oku, krk gün boyunca. Zaten süre dolmadan olacak inşallah. Tıbben sorun yoksa hayırlısıysaBu ay umidim yok. Hiç bebegim de yok. Nasip olur insallah
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
pamuk musun nesin en son sabah girmişsinAy inşallah. Sağlıkla Hayırlısıyla olsun tez vakitte Meeyem suresini günde bir kere oku, krk gün boyunca. Zaten süre dolmadan olacak inşallah. Tıbben sorun yoksa hayırlısıysa
Yeni test aldım, ikinci çizgi koyu diil çok, dünki çubukta koyuydu ama olsun test tipiyle alakalı Dediğin gibi tarih yanlıltmamuş
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Kan verseydin keşke. Araya haftasonu girmeden bakilirdi.pamuk musun nesin en son sabah girmişsin
Yeni test aldım, ikinci çizgi koyu diil çok, dünki çubukta koyuydu ama olsun test tipiyle alakalı Dediğin gibi tarih yanlıltmamuş
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Sağlık ocağına sordum sabahtan gidicem, gün içinde çıkıyormuş, zaten çok tenha burası. Yarın sabah hemen gidicem inşallahKan verseydin keşke. Araya haftasonu girmeden bakilirdi.