- 24 Mart 2018
- 286
- 64
- 26
- Konu Sahibi bittercikolatambeniim
Merhaba kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyo bilmiyorum ama gebelik düşünüyorum bir kaç aydır olmuyordu bir gebenin günlüğünden yumurtlama testleri aldım 18. Gün yumurtlamam oldu denedik suan yumurtlamanın üstünden 11 gün geçti
Bugün uyandığımda iç çamaşırımda hafif pembemsi açık kırmızısımsı damla gördüm 2-3 damla moralim çok bozuldu doğal olarak ped taktım ama aradan 4-5 saat geçti hiç gelmiyor ve hafif kahverengiye dönük 1-2 damla daha geldi karnımda ağrı da yok hafif bir sızı oldu psikolojik hasta olacagım düşüncesinden kaynaklı sanırım
Bende bir gebenin günlüğünün gönderdiği testlerden yaptım ama negatif :/
Bilmiyorum gerçi daha 11 gün geçti olsa da gözükür müydü erken gebelik testi değil sonuçta
Acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm insallah öyledir sizde dua ederseniz sevinirim cuma bugün bi duanızı alırım
Allah bebek bekleyen herkese nasip eder umarım hepimize
..
Bugün uyandığımda iç çamaşırımda hafif pembemsi açık kırmızısımsı damla gördüm 2-3 damla moralim çok bozuldu doğal olarak ped taktım ama aradan 4-5 saat geçti hiç gelmiyor ve hafif kahverengiye dönük 1-2 damla daha geldi karnımda ağrı da yok hafif bir sızı oldu psikolojik hasta olacagım düşüncesinden kaynaklı sanırım
Bende bir gebenin günlüğünün gönderdiği testlerden yaptım ama negatif :/
Bilmiyorum gerçi daha 11 gün geçti olsa da gözükür müydü erken gebelik testi değil sonuçta
Acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm insallah öyledir sizde dua ederseniz sevinirim cuma bugün bi duanızı alırım
Allah bebek bekleyen herkese nasip eder umarım hepimize
..