• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı test negatif

Evet ben de 3 buçuk aydır inofolic kullanıyorum o yapar mi sende.
Inofoliği kullandigimdam beri 2 aydır düzenli adet oluyodum 35 güne bir 3.ayda tam 35.günde 3 gün suren pembe lekelenmem oldu bende hamile olabilirmiyim diye suphelendim kan verdim ama negatif şuan hala adet olmadım sade dün pembe akintim oldu acaba inofolicten midir hamile olduğumu zannetmiyorim
İnofolic leke yapmaz diye düşünüyorum çünkü ben uzun zamandır kullanıyorum. Pkoda kaliteli yumurtlamayı sağlıyor inositol var içinde. Bence bizim hormon dalgalanması oluyor. Leke artarsa adettir ama böyle kararsız devam ederse doktora gideceğim. İdrar testi yaptım negatif bu arada

İnofolic leke yapmaz diye düşünüyorum çünkü ben uzun zamandır kullanıyorum. Pkoda kaliteli yumurtlamayı sağlıyor inositol var içinde. Bence bizim hormon dalgalanması oluyor. Leke artarsa adettir ama böyle kararsız devam ederse doktora gideceğim. İdrar testi yaptım negatif bu arada
Hmm anladim hayırlısı olsun hakkında canim. Benimde devam etmedi pembemsi akintim normal beyaz akintiya döndü kurbandan sonra kadın hastalıklarına gideceğim

Yok maalesef şuanlık kan verdim çıkmadı sonrasında adet oldum
Ben de PCO hastasıyım duzenlı bir adetim yok hatta hiç yok 🥹 Geçen ay adet söktürücü kullandım sonrasında soğan suyuna başladım. Normal de geçen aya göre 2 gündür hasta olmam lazımdı ama ben 5 gün önce peceteye gelecek kadar kahve rengi kanama ve karın ağrısı cektım. 2 günde kesildi. Acaba benim durumum nedir?

Ben de PCO hastasıyım duzenlı bir adetim yok hatta hiç yok 🥹 Geçen ay adet söktürücü kullandım sonrasında soğan suyuna başladım. Normal de geçen aya göre 2 gündür hasta olmam lazımdı ama ben 5 gün önce peceteye gelecek kadar kahve rengi kanama ve karın ağrısı cektım. 2 günde kesildi. Acaba benim durumum nedir?
Yerleşme kanaması olabilir beta baktırın derim

Hmm anladım. Yok adet olmadım henüz. Ben de kurbandan sonra doktora gideceğim.
Sen gittin mi doktora

Back