Yerleşme kanaması mı test negatif

shrtass

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
61
12
8
26
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bayadır takip ediyorum burayı bu ay adet günümden 4 gün önce çok az kahverengi akıntı şeklinde kanamam oldu çok az geldi bende adet oluyorum sandım ped taktım 3 gündür bu şekilde ama ne göğüs hassasiyetim nede regli sancım var normalde her ay göğüslerim adetten önce acırdı ve regli sancım olurdu ilk gün bende yerleşme kanaması olduğunu düşünüp test yaptım ama negatif çıktı sizce erkenmi fikir verir misiniz

Merhaba. Bende aynı durumu yaşıyorum benim adetim 4 gün gecikti ama bikaç gündür bende de koyu kahve akıntı oluyor bugün sabah test yaptım negatif çıktı. Bende bu konuda merak içersindeyim daha önce yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi bizimle.
Normalde adet dönemimde benimde ağrılarım göğüs hassasiyetim olurdu bu ay olmadı

Sonucunuz ne oldu acaba. Benimde 3 gündür pembemsi akıntım oldu bugün normale dönmüş test yaptım negatif. Erken yapıyoruz. 5 Ya da 6 gün beklemek gerekiyo. Hcg anca yukselmeye başlıyormuş

Bilmiyorum kızlar bi sonraki adet tarihim yaklaştı artık bi belirti olmadığı için test yapmadım bi daha

Kızlar bakarmısınız silik çizgi görüyorum sanki ben ama heveslenmek istemiyorum

Kızlar bisey sorcam. En son demistim ya ilişkiden sonra 3 gün lekelenmem oldu kan verdim ve negatif çıktı diye sonra biz korunmasız iliskiye devam ettik ve bugün yine pembe akıntım var. Anlamadim yaa adet gibi değil bu ay niye böyle oldu. Adet belirtim yok karnımda şişlik var sadece. 4 aydır inofolic combi kullanıyorum o yapıyo olabilir mi sizce

Yerleşme kanaması da olsa çıkar gebelik kana karışmış oluyo bende lekelendigim zaman test yaptım pozitifti kullandiginiz ilaçlar erteliyo yada reglnizi kesiyo olabilir en iyisini doktor bilir

Ben de nisan sonunda düşük yaptığım için kürtaj olmak zorunda kaldım. (Onda adete 1 hafta kala leke yaşamıştım geçmişti. Leke yenilenince test yapmıştım) kürtajın Üzerine 1 ay sonra adet gördüm. Bugün 19. Gün ve dünden beri lekelenme yaşıyorum. İnofolic kullanıyorum zaten birkaç aydır. Hormonal dengesizlik diye düşünüyorum. Ama sizin adete yakınsa gününüzün geçmesini ve testi tekrarlamanızı öneririm. Ben de 18. Gün öyle arada bir tarih ki yumurtlama mı adet mi hormon şaşması mı bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Evet ben de 3 buçuk aydır inofolic kullanıyorum o yapar mi sende.
Inofoliği kullandigimdam beri 2 aydır düzenli adet oluyodum 35 güne bir 3.ayda tam 35.günde 3 gün suren pembe lekelenmem oldu bende hamile olabilirmiyim diye suphelendim kan verdim ama negatif şuan hala adet olmadım sade dün pembe akintim oldu acaba inofolicten midir hamile olduğumu zannetmiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…