Yerleşme Kanaması mı nolur acil yardım

serenity201015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
22
8
1
5 aydır denemeler yapıyoruz bu ay ilk defa başıma böyle birşey geldi Adet günüme 2 gün var sabah geldi sandım tuvalete gittim açık kahverengi gibi akıntı bilenler yardımcı olsun.. Adet olmamışım gelen bir kanama tarzı birşey yok henüz..

Son düzenleme:
Fotoğrafı kaldırın lütfen burda herkes kadın tarif etseniz de anlaşılır
Evet lekelenme gibi duruyor
Bugün bekleyin yarın erken gebelik testi yapın isterseniz

Merhaba arkadaşlar
Her yere yazıp duruyorum çünkü çok merak ediyorum ama test yapmak için de daha çok erken diye soruyorum iste
Benim de eşimle ilişkiden 8 gün sonra yani son adet tarihimin ilk gününden 17 gün sonra kanama oldu. Kanama oldu diyorum ama öyle bir damlacik bir şey di ve hiç hissetmedim lavaboya gidince camasirimda gördüm. Şansa da beyaz çamaşır giymistim yoksa hiç farkedemezdim
İlk defa bana böyle birşey oldu hatta başka birşey var ondan mi kanadı tahriş mi oldi diye baktım hiç birşey yoktu. Implantasyon kanamasi için uygun zaman mi kızlar ve bu kadar az olabilir mi yardımcı olabilirseniz bi fikir verebilirseniz çok mutlu olacağım

Arkadaşlar kız fotoğraf attığını belirtmiş
Heyecanlanmış olabilir veya paniklemis olabilir ne kadar buyuttunuz hepimizin her ay gördüğü ve bebeklerimizin olması için mucize anlamındaki bir şey o
Hayır ne var bu kadar tiksinecek anlamadım gerçekten. Ki zaten belirtmiş özür dileyerek atıyorum diye. Ben de işim gereği bazen hanımların vajinal akintisiyla vs çalışıyorum. Hayır eğer prensesseniz sizde öyle şeyler olmadan anne olduysaniz veya olacaksanız o ayrı. Yani sadece igrencsin yazarak başlığı meşgul etmek nedir ? Girme gelme okuma madem kaldırmıyorsa miden.

Evet prensesim.midemi bulandıracak bir görüntüyü görmek istemem için prenses olmak mı gerekir?Biz hergün wc ye gidiyoruz orda da boşaltım sistemimiz çalışıyor ama dışarda dışkı gördüğümüzde tiksiniyoruz suratımızı ekşitiyoruz değil mi?Bu tür insanlara sesimizi çıkarmasak emin olun yarın öbürgün başka tiksinç şeyler de paylaşırlar

Tepki ni gösterme şeklinin yanlış olduğunu düşünüyorum aşağılayıcı bir dille değil de daha uyarıcı bir dille bunu söylemek daha iyi olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…